Yatağın altına doğru gitti, nereye gittiğini göremiyorum, korktum. Evde tekim, napmam lazım? Işıkları kapattım, balkon açık duruyor, çıkar belki diye, yüzüme falan atlar diye korktum, iyice bakamadım her yere.
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer perdeyi tamamen aç odanın ışığını kapat odayı terk et bi 30 dk sonra tekrar bak çıkmamışsa kalınca giyin eline banyo havlusu gibi ya da büyük bi bez parçası al olduğu yerden çıkmasını sağla ve elindeki şeyle üstünü kapat.. çizik ısırık gibi bir temas olursa mutluka acile gidip durumu bildir ve kuduz aşısı yaptır.
ya nerde olduğunu göremiyorum ki yatağın altında muhtemelen ama ses de çıkarmıyo
o odada kalma gece alacağını al gündüz gözüyle bakarsın
Aa canım çok normal panik yapman, ama sakin olmalısın. 🥺 Yarasalar aslında süper tatlı ve hassas canlılar, senden daha çok korkmuştur emin ol. Işıkları açıp bir havlu veya perdeyle yavaşça balkona doğru yönlendirsen süper olur. Sakın elleme, eldiven takabilirsin. Balkon açık kalsın, o da dışarı çıkmak ister zaten. Merak etme, yüzüne falan atlamazlar. Sen halledersin bu işi! 💪🦇
Cevap
4Cevap
odanın kapısını kapat, başka odaya geç. ben olsam evi terk ederdim evde kimse yoksa hshsh
Sen orada duramazsın şimdi yavrum orayı kapat içeride yat en iyisi
Batman için ambul yak
Başka odada dur
Başka bir odaya git
Ilk oncelikle sakin oluyorsun
Korona olma dikkat et
Besle büyüt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?