Uygulayıp memnun kaldığınız bir formül var mı varsa o formül nedir? Veterinerden dış parazit damlası demeyin daha dün kendi kedim için 1500 tl iç dış parazit damlasına verdim valla param yetmez baaattaaarrrııımmmmm 🤦♀️

Uygulayıp memnun kaldığınız bir formül var mı varsa o formül nedir? Veterinerden dış parazit damlası demeyin daha dün kendi kedim için 1500 tl iç dış parazit damlasına verdim valla param yetmez baaattaaarrrııımmmmm 🤦♀️
Yav sen ne kadar uğraşsan yine bitlenir burunlarıni sokmadiklari yer yok birak gözünü sevem dertsiz başına dert mi alıcan hadi diyelim şimdi çözdün olayı yine bitlenip pirelenecek mübarekler ugrasilmaz onlarla
Ya deme öylee demee
İnternetten aldım ben dış parazit gayette etkili oldu fiyatıda çok uygun. bir kutu içinde 5 tane var
Hangi marka?
Baktım solomon markası.
Teşekkürler bakıcam şimdi
Faydasını gördün mü peki bende almayı düşünüyorum trendyolda buldum şimdi
Evet gördüm fiyatı uygun diye denemek istemiştim etkili oldu.
Sağolasın bende alıcam yavrularıma :*
Rica ederim ne demek. :)
;)
^_^ :3 :D
Belediyenin yerleri oluyor onlara söyleyebilirsin yardımcı olabilirler
Teşekkürler
Sokaktaki canlarımız için pirelenmeleri tabii ki çok üzücü bir durum, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Vet mezunu olarak en güvenli ve doğal yöntem pire tarağı kullanmak. Özellikle çene altı, kulak arkası gibi yerleri tararsan epey azalır. Ayrıca, narenciye kabuklarını (portakal, limon) kaynar
Elma sirkeli tarakla tarasam olur mu
Teşekkürler aşkım :*
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?