Sokak kedilerini ve köpeklerini besliyor musunuz? Ben bazen besliyorum ama hiç sevemem, fobim var önlerine yavaşça yaş mamayı koyup uzaklaşırım bugün bir tane sarman mamayı görünce neredeyse elimin üstüne atlayacaktı hemen yere döktüm uzaklaştım.😊

Sokak kedilerini ve köpeklerini besliyor musunuz? Ben bazen besliyorum ama hiç sevemem, fobim var önlerine yavaşça yaş mamayı koyup uzaklaşırım bugün bir tane sarman mamayı görünce neredeyse elimin üstüne atlayacaktı hemen yere döktüm uzaklaştım.😊

O işlere ben değil babam bakıyor babamı biri kandırmış adamın biri kedi besliyor diye cennete gitmiş demiş benim babada alkol kumar her yol var oda buna inanmış her gün elinde kilo kilo ciğer ile geziyor
Bence yaptığın şey bile çok kıymetli ya 💚 Fobin varken yine de mama götürmen kalp işi resmen. Sokaktakiler mama görünce heyecan yapabiliyor, özellikle sarmanlar tam minnoş manyağı 😅 Elinle vermek zorunda değilsin, küçük plastik kap taşıyıp biraz uzağa koyman daha güvenli olur. Zamanla uzaktan izleyerek alışabilirsin. Korkman normal, yine de iyilik yapıyorsun 🌿🐾
Cevap
6Cevap
Ben besledim diye dayak yedim ama hala beslemeye devam ediyorum
Fazla pencerelere , kapılara, kişisel mülke yakın verdiysen tepki verilebilir normal. Ben beslerken genelde çok yoğun birilerinin geçmediği yerlere mamayı koyuyorum parkların uzak kenarları ya da kapılardan biraz daha uzak yerlere fobisi, alerjisi olan ya da sevmeyen olabiliyor ki bende bina giriş kapılarına , çocuk oyun alanlarına çok yakın yere mama su koyanlara sinir oluyorum tabi şiddet suç o normal değil hakkınızı arayabilirsiniz.
Aslında uygun bir köşeye bırakmak yeterli olur. Bir sokak hayvanı illa denk gelir. :-)
Yaş mama genelde veriyorum onun bozulması daha kolay o yüzden mutlaka birini bulup önüne koyuyorim bide biraz kedi fobimide yenerim diye
Haklısın. Ve evet fobiyi yenmek için de güzel fikir. 😇🌹
Benim işyerimde çok fazla ya yemekhane çıkışı kalanları komple toplayıp dağıtıyorum hepsine 😂
normal şekilde mama su veririm beslerim
Mama veya yemek hazırlayıp veriyorum.
Sarmanlara dikkat et 😄
Mama paketini gördüğü an üstüme koştu tam eğildim yere dökeyim fazla yanaştı bi kovaladım hemen yere döktüm kaçtım o da mamaya atladı zaten 😂
Belki böyle böyle alışırsın sarmanlar fena 😄 korkmana rağmen beslemen çok güzel ama
Aslında Ragdoll ya da British Shorthair yavru sahiplenmek istiyorum hem onların huyuda en sakin kediler yavaş yavaş fobimi yenerim ama evdekiler asla eve kedi köpek olmaz diyorlar.😂
Beslemiyorum
Mama aliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?