Kedim Leyla'ya sokak kedisinden pire bulaştı. Alternatif önerisi olan var mı?

Dış parazit yaptık ama fayda etmedi. Bu pirelerin kökten bildiğiniz bir çözümü var mı arkadaşlar acil durum lütfen net cevaplar verin.
Bizimki de ilk geldiğinde çok kaşınıyordu sonra fark ettik ki pirelenmiş, veterinere götürdük, birkaç kez dış parazit damlası uyguladı, şu an tertemiz durumda ama tek seferde fayda etmedi ne yazık ki, 3 ya da 4 kez gittiğimizi hatırlıyorum.
Başka bir çözümü yok mu bunun? Kaç paraya yaptılar siz birde? Hayvana çok üzülüyorum
Ya fiyatı çok net hatırlamıyorum çünkü biz aşı zamanı gittiğimizde extra olarak yaptırıyorduk… başka çaresi var mı emin değilim ne yazık ki.
Teşekkür ederim yinede ne cins sizin ki
Rica ederim. Tekir.
Tüyü kadar ömrü olsun
Umarım, sizinkinin de aynı şekilde.
Umarım
Görüş
4Görüş
Allahım şen ne şekey şeyşin öyle ayy yerim tipini
Bebde seni yerim diyor sana
birkaç kez dış parazit damlası uygulanabilir. çok şirin kedi bu arada
Teşekkür ederim
dandik damla kullanmışınızdır iyileri anında etki ediyor
Her yeri pire hayvanın veterinerin itliği eczaneden alabileceğim damla var mı
Tamamdır
ense damlası alıp kullanmalısınız✌🏻 umarım bir an önce kurtulur Leyla kız☺️
Bu veterinerlerin vurduğu mu oluyor o onu denedik hiç fayda etmedi
iç-dış parazit aşıları farklı, enseye sürülen pire damlaları oluyor tüm deriye yayılıp pirelerin hızlı bi şekilde ölmesini sağlıyorlar, hem hızlı hem etkili☺️✌🏻
Veteriner de olugor dime? Yarın hemen götürüp yaptırırım
alıp kendimizde uygulayabiliyoruz ama uygulama yeri çok önemli kedinin yalamaması gerekiyor vet hekime yaptırmanız daha sağlıklı olur tabiki☺️
Bakışları bile Leyla kurban olduğum pisicik
Teşekkürler
Ama leylaya da bi bakın nasıl minnoş
Dime çok güzel
Pire ilacı denedin mi
Onu denemedim dış parazit yaptık
O zaman kesin dene ben kullanıyorum iş görüyor baya ense kısmına deriye ulaşacak şekilde ilacın hepsini boşalt zamanla ölmeye başlar pireleri
Temizlemelisin.
En İyi Görüş