Ev yoğurdu yapsak ondan yedirsek veya zeytinyağı içirsek sanırım kuru mamadan kaynaklı hangi marka kullanıyorsunuz veya kedileriniz kabız olduğunda ne yapıyorsunuz önerisi olan var mı?
2 ay
Ev yoğurdu yapsak ondan yedirsek veya zeytinyağı içirsek sanırım kuru mamadan kaynaklı hangi marka kullanıyorsunuz veya kedileriniz kabız olduğunda ne yapıyorsunuz önerisi olan var mı?
Cevap
1Cevap
En kötü mamayı veriyorsun zaten olması normal
Aa bize bunu tavsiye ettiler ama siz hangisini kullanıyorsunuz
O çok protein olduğu için daha çok zarar veriyor genellikle onu kullanmayayım Royal Can Nasıldir bilginiz var mi
Hmm sizinki kedi mi köpek mi dişi mi erkek mi cinsine bunlara da önem veriyorlar soruyorlar ama
Bu markaların Bir de özel veteriner çeşidi varmış onlara mı geçsemki siz duydunuz mu
Tekir mi cinsi nedir bunlara göre öneriyorlar sanırım ben de bizim veteriner hekime sorayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, Fit Meli diye de biliyorlar canım 🌸 Diyetisyenim ama hayvan dostlarına da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum 🐾
Kedilerde kabızlık sık görülebiliyor, sadece mamadan olmak zorunda değil ama kuru mama, az su içme ve hareketsizlik tetikleyebiliyor 🙈 Ev yoğurdunu çok az ve arada verebilirsin ama zeytinyağı içirmek yerine veterinere danışmak çok daha güvenli olur, özellikle kabızlık sıklaştıysa mutlaka muayene olsun 🙏 Ucuz, içeriği belirsiz mamalar yerine kaliteli, içeriği net yazan markaları tercih etmen de önemli 💛
Kuzum, ek olarak su tüketimini artırmaya çalış, gerekirse yanına yaş mama da ekleyebilirsin, hareket etmesi de bağırsaklarını destekler 🐱 Eğer aklın kalıyorsa lütfen ihmal etme, bir veteriner görüşü için de adım at 🙏 Yardıma ihtiyaç duyduğunda tekrar Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💕