Sevdiğim bir hayvan ölünce günlerce kendime gelememek normal mi, siz de böyle hissediyor musunuz?

Arkadaşlar benim bir keçim vardı adı Carmen ve o hamileydi, ikizleri olacaktı ama önce ikizleri ölü doğdu sabah saatlerinde, biz ablam ile mezar yapıp gömdük, keçim kalkamıyordu akşam üzeri rahmi çıktı, biz onu yerine katıp dikiş attık ben hasta yatağında başında bekledim durumu yavaş yavaş kötüleşti, ağrısı vardı ve iğne yaptık ama o kollarımda öldü veteriner gelene kadar ruhunu teslim etti, ona mezar yapıp gömdük, ama iki gündür kendime gelemiyorum onu çok seviyorum ve çok özledim, içim çok acıyor, ağlıyorum kusura bakmayın yazmak istedim derdimi anlatmak, benim elimde büyüdü o, bensiz duramazdı, kalbim çok yanıyor, uyku yok iştah yok abim dedi ki karnında bir oğlağı daha varmış, ben çok ağlıyorum, içimde bir yumru var 😭😭
Sevdiğim bir hayvan ölünce günlerce kendime gelememek normal mi, siz de böyle hissediyor musunuz?