Evde evladınız gibi baktığınız hayvanınız öldü mü hiç?

Dün hayattaydı, bugün yok. Ona çok değer veriyordum, çoğu insan yanımda yokken o vardı yanımda.

Sokaktan gözleri oyulmuş halde bulmuştum, 5 yıldır da bendeydi. Hastalandı ve birden bırakıp gitti beni.

Artık "kedim bana bıyıklarını batırıp uyandırıyor, ne yapayım?" diye başlıklar yok...

Nedendir bilmiyorum, kendimi suçluyorum ihmalkar davrandığım için. Serum bağlanıyordu, patisinde iğnesi vardı. Çıkartmaya çalışırken damarını yarmış.

Patisi şişmiş, kaç gündür iştahsız yatıyordu farketmedim ağrısı var diye. Veteriner çıkart dedi, çıkartmaya çalışırken çok canı yandı kendimi affedemiyorum..:( Ne fikirsizim, kucağıma alıp direk götürmeliydim. O zaman can çekişmezdi belki de... :((

Erken davransam belki şu an yine bana bıyıklarını batırırdı. Sabahtan beri kendime gelemiyorum, en iyi arkadaşımı parçamı kaybettim. Psikolojik olarak çöktüm...

Kör oğlumun tek dünyası bendim çünkü... link

Not: Lütfen hayvan sevmeyenler içinde sadece insan olan başlıklara yönelsin, burası onlara göre değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme için kusura bakmayın, hepinize teşekkür ederim desteğiniz ve paylaşımlarınız için ayrı ayrı..

Bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim, demek ki sadece ben değilmişim bu çaresizlik hissini yaşayan... Hayvan sevgisi, bir canlıya bağlanmak gerçekten çok farklı bir duygu... Tekrardan teşekkürler...
Evde evladınız gibi baktığınız hayvanınız öldü mü hiç?