Son hamsterım ellerimde ölmüstü. Zaten çok yaslıydı ve o gün bedeni kendi kendini ısıtamıyordu. Ne yapsam buz gibiydi. Gece avucumda ısıtmaya calıstıgım sırada ölmüstü. Bi daha da hayvan beslemedim
kedim vardı 40 günlükken barınaga vermek zorunda kaldım (o zamanlar hastalıgım yüzünden ilgilenemiyordum) ziyaretre edemiyorum gidersem onu almadan dönemem diye hala içimde bi bosluk var her fotolarına baktıgımda aglıyprum cok acı birsey ki kedisi ölenler daha fena
Hmm geçmişte küçük olduğum zamanlarda bir tane muhabbet kuşum vardı Böyle beyaz renkte ve cinsiyeti de kızdı Ama onun gibi beyaz renkte olan annesi daha yuvadan çıkıp kafesin altında yeni yeni ayakta durmaya çalışan kuşumun kanadını gagasıyla kırmış ve başınıda gagasıyla yarmıştı Bu sebeple annem ve babam her ne kadar bu kuş ölür ve çok fazla yaşamaz desede ben avcumun içine yem koyarak zorlada olsa kuşumla ilgilenip besledim En sonda kuşum azda olsa uçabiliyor ve başındaki yarıkta iyileşmiş bir halde yeni tüyleri çıkmıştı Ama maalesef ki bir siyah tekir kedi tarafından kuşum öldürüldü Bu sebeple ben çok ağlayıp ve üzülmüştüm Çünkü kuşum yaşadığı vakitte ben ağladığım zamanlarda gagasıyla gözlerimin içinden akan yaşları öperek emiyordu Hatta bir kere ben kuşumu üstüme giydiğim kıyafetin üzerine koyup elimle tutmadan dışarıya çıkarak hem şok markete hemde a 101 markete birlikte gitmiştik Yani aramızda çok derin bir sevgi ve ilgi bağları vardı Ben kuşumu aslında en iyi dost olarak görüyorum Yani kuşumu çok ama çok seviyorum Hala ise kuşumun bir tanede olsa fotoğrafı duruyor Ve kuşumla geçirdiğim iyi olan anıları da asla unutmuyorum Çünkü kuşumun benim kalbimde ayrı bir yeri var
Baya hemde muhabbet kuşu bakıyordum eğer yumurtadaysa ya muhabbetkuşu görmediği için ya da kıskandığı için diğer yavrusunu ölduruyor , bazen kuruluktan öldüğü oldu hayvan gözümün önünde gitti kuruyarak
Ayy Munkesir, çok dokundu bu anlattığın 😢 Hamsterlar minik minik ama kalpleri kocaman, onların böyle zor anlarını yaşamak insanı kırıyor. Hayvan kaybetmek gerçekten çok zor, o sıcak ellerde olmak bile hüzünlü bir veda gibi. Ama biliyorsun, onlar hep kalbimizde yaşıyor, bu yüzden “hala hakkında konuşuyoruz” kısmı çok gerçek. İstersen birlikte yeni bir dost edinmekle ilgili konuşabiliriz, ama hiç zorlamam tabii 💕🐾 Sen ne düşünüyorsun?