Evcil hayvanınız öldüğünde ne yaptınız?
Hemen gidip yenisini mi aldınız yoksa yas mı tuttunuz?
Hemen gidip yenisini mi aldınız yoksa yas mı tuttunuz?
Hemen gittim yenisini aldım. Ama en sonucundan sonra vazgeçtim. Kendi egomu hislerimi tatmin etmek için hayvanları kafese koymak hapsetmek yanlış bu yüzden bir daha almadım.
Ölan hayvanın ardından yenisini almakta yanlış bence
Tavsanimiz olmustu bir muddet kabullenemedik ama yenisinide hic dusunmedik cunku ona alismistik o cok farkliydi
Alamadım... köpeğim öldü uzun zamandırda düşünüyorum. Sevgi ilgi isteyen hayvan cesaret edip yeni köpek alamadım. :(
Can vardı muhabbet kuşu.6 yıl yaşadı ve öldü. Yenisini alamadım. Olmadı yani.
Onun yerini tutamaz ki zaten.
Cevap
7Cevap
Kedim ölmüstü yenisi almadim ailesinden birini kaybetmis gibi oluyor insan alisiyorsun sonucta oda bir canli :(
Aynen öyle oluyor
Ben 5-6 ay yeni bir kedi almayı düşünmezken kedimin öldüğü gün alınıp iade edilmiş 1,5 aylık bir kedi geldi, aşağı yukarı 10 aylık şu anda
Yas tuttum ağladım ağıt yaktım civcivim öldü benim -_-
balıklarım ölmüştü üzüldüm sonra yeni aldım onlarda öldüler sonra kanarya aldım adı lefter ona bişey olmasın kıyamam :D
Ona sende kıyamam 😄
Bende*
F klavye kullanınca öyle oluyo 😃😃
tabi ya kıyılır mı hiç lefterime :D
anladım sıkıntı yok :D
:))
Benim ayni anda 30 tane baligim olmustu cok uzulmustum. Bide 4 senelik japon baligim vardi o oldugunde aglamistim ama
Yaaa çok kötü olmuş
Nasıl öldüler?
Hıı baya ironik olmuş 😄
Ufakken muhabbet kuş'um ölmüştü. Ağlamıştım , götürüp yan bahçeye gömmüştüm başına da sopa sokmuştum mezar taşı gibi. Hoş şimdi ev yaptılar üstüne o. O. s. s.
Kusum oldu konteyner attım sonra baktım kedilere yem olmuş
Su kaplumbağası besliyordum küçük kardeşimin üstüne kolonya dokmesiyle öldü hayvancağız. Sonra arsaya gömdük. Pek ısınamamıstım zaten ama üzüldüm tabi
muhabbet kuşum kaçmıştı bir ona efkarlanmıştım balıklarım ölünce yenisini alıyom genelde :Dd
evde yedigin tavuk için veya inek için yas tutuyormusun?
Yediğimi nerden biliyorsun.
Kaldı ki yemiş olsam bile aynı şey değil.
kendi beslediğin hayvana çok değer veriyorsun.
Kendi ailenden birinin ölmesiyle tanımadığın birinin ölmesi aynı etkiyi mi yaratır sende?
çok ağlamıştım :S gömdüm, fatiha bile okudum arkasından :)
Civcivin bide bide balıklarim öldü :(
Yas tuttum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar