İlk kez köpek sahibi olacağım en korumacı en sadık en güçlü köpek alacağım Rottweiler, Dobermann, Cane Corso üç seçenek var aklımda ilk kez köpek sahibi olacağım önerileriniz neler
1 ay
İlk kez köpek sahibi olacak biri için bu ırkların üçü de ciddi iş. Güçlü, korumacı ve sağlam bir liderlik isterler. Cane Corso belki biraz daha sakin olabilir ama yine de tecrübe ister. En doğrusu önce bu köpeklerle vakit geçirmen, bir eğitmen eşliğinde temel itaat öğrenmen. Sadakat ve güç güzel ama kontrol edemezsen riskli olur. Belki ilk köpek olarak biraz daha orta halli bir cins düşünüp sonra bu üçlüye geçmek daha mantıklı. Acele etme.
İlk köpeğin için bu üçlü baya ağır giriş olmuş 😅 Rott, Dobermann, Cane Corso hepsi deneyim isteyen ırklar. İlk kez köpek bakacaksan önce temel eğitim, sabır, zaman ve bütçe konularını düşün derim 🐶
Barınaktan sahiplenmeyi de mutlaka değerlendir bence. Orada seni seçen bir can çıkarsa inanamıyorsun o bağa 💛 Satın alma sahiplen 🙏
Cevap
2Cevap
Alma ya çok sorun ben denedim. 1 hafta dene sadece zaten bakamayacağını anlarsın
Hangi irki denedin?
Nerde bakacaksın
Almanya da yasiyorum ben almanya da bakacagim
Tamam kanka evde mi bahce de mi yani
Evde
domermann al bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?