Aranızdan bir çoğu kızabilir ama ben Pitbull Terrier Sahiplenmek İstiyorum Sizce Türkiyede Ne gibi Sıkıntılar Çıkabilir?

Yorumları acıyarak okudum ama şaşırmadım. Ülkemin geneli cahil insan dolu çünkü bu konuda, "Kötü köpek yoktur kötü sahip vardır" millet. Bu ırk canavar değil sadece baskın güçlü bir ırk, kendisi yurt dışında doğru insanların elinde rehber köpek (görme engelliler vs.) bakıcı köpek (fiziksel engelliler vb.) ve polis köpeği olarak çalışan bir ırk. Bu hayvanı o hale getiren bizim milletimizdeki kötü insanlardır net olarak. Şu videoya bakın rica ediyorum
Konu sahibi ilk köpeğiniz olacaksa daha önce uzun süre tüm eğitimlerini bakımını üstlenerek sorunsuz bir şekilde köpek bakmadıysanız almayın baş edemezsiniz sonra olan köpeğe olur
Merak etmeyin siz güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum beni anlayan çıktı sonunda 😌
Besleyecek başka hayvan mı yok ya ne duyarsız insanlarsınız ! Kaç insanın hayatı karardı kaç çocuğun yüzünde vücudunda onarılamaz yaralanmalar oldu biraz empati kurun!
Kötü Pitbull Yoktur Kötü Sahip Vardır
Boş çok boş bir takıntı sadece kendi isteğinizi düşünüyosunuz. Kendi evladınızın başına gelmeden anlayamayacaksınız da
Hiçbirşey olacağını sanmıyorum yaşadığım yerde öyle olaylar yok. Türkiyede bu tip olaylar gördüyseniz ben ne yapabilirim?
Türkiye’yi sordun biz de söyledik. Ne yapacağın da ortada. Bencilliği keseceksin. Olduysa ne yapiyim diye bir şey yok kimse sizin saçma zevkleriniz için korkuyla yaşamak zorunda değil. İnsan olun biraz cevaba bak ya burada olmadı orada olduysa ne yapiyim !
Siz istediğiniz kadar çırpının ben o köpeği sahiplenicem sizin sözünüze gelicek değilim Hem ne zevki?
Ben seviyorum zevk için değil hava atmak için değil
O zaman soru da sormasaydın boşu boşuna duyarlı bir varlıkmış gibi kaybol
Efenim şimdi her ne kadar kimse sallamasa da, bu köpek ırkının üretimini, sahiplendirilmesi, satışı, sergilenmesi kısacası her şeyi yasaktır. Eğer hayvan sahiplenmek istiyorsan barınaklardan bir adet bakıma muhtaç sokak köpeğini alıp sahiplenebilirsin. Ama ben hava atacağım pitbullum olsun diyorsan sen bilirsin.
Şu hayvanları besleyenler, genel olarak serseri, psikopat, özgüvensiz ve korkak tipler oluyorlar.
Belinde silah taşıyan tipler ayarında kalibrede oluyorlar, bir tane elit insan görmedim şu itleri besleyen..
Dostum senin yaşadığın çevrede öyle tipler varsa ben ne yapayım ne serseriyim nede özgüvensiz hem özgüven ne alaka? Tabi siz Pitbulları Hep Kötü Ellerde Gördünüz Hep Sokaģa Atılan Başı Boş Pitbullar Gördüyseniz Ben Ne Yapayım Kötü Pitbull Yoktur Kötü Sahip Vardır
Cevap
8Cevap
Niye kızsınlar pitbull candır :D
Tasmasız gezdirmedigin sürece sıkıntı olmuyor

Pitbullar o kadar saldırgandır ki (!) bu fotograftaki İstanbul Yedikule Barınağında yasıyor tinerciler tarafından yakılan bir hayvan kendisine bunu yapmasına izin verecek kadar saldırgan hatta. Ziyarete gittigimde sevdim, hala insancıl, hala insanlar kadar acımasız ve saldırgan olamamıs.
Bu da tecavüze ugradıktan sonra poposundan bıcaklanan bir pitbull. Herhalde kendisine bunları yapanlara izin verdikten sonra intikam almıstır!
Bu fotoğraftaki de Boz, benim oglum sayılır. Pitbulldan bile daha tehlikeli denilen bir köpek, Dogo Arjantin. Fotoğrafta görüldüğü üzere köpeğimin suratını parcalamaya calısıyo :D (yaladı ve oynadı, saatlerce oynarlar ikisi de erkek oldugu halde) 7-8 yasından sonra beyinleri patlıyor herkese saldırıyo derler ya, boz martta 10 yasına girecek. Ve hala tanıdıgım en uysal canlı. Parmak kadar kedi ve köpegimden daha uysal hatta. Pitbullar kadar sömürülen bir ırk yok. Köşe başı serserileri gibi yetiştireceksen zaten sahiplenme. Ama tam aksiyse, şimdiden hayırlı olsun doğru seçim.👏🏻
İşte bakın kötü köpek yoktur
Yazık olmuş köpeklere
başka hayvanlara saldırabilir, sana saldırabilir
Apartmanda yasiyorsan cevredekilere rahatsızlık verir uysal degiller pek
Bir Pitbull Kadar Sahibine Sadık Bir Köpek Yoktur Kötü Pitbull Yoktur Kötü Sahip Vardır
Bende hayvanseverim ama bu köpeklerin genetiğiyle oynanmış ve napacaklari belli olmaz çünkü şahit oldum ama dediğim gibi sen bilirsin
Düzgün, gerektiği şekilde bakabileceksen sahiplen hiç kötü canlılar değiller ♥️
Sevdim iyi bende bunu alicam👌
Ow Bunu Kontrol Altına alamazsın 🙂
Aklından neler geçiyor söyle bana?
Usta güzel ama yasak ülkede diye biliyom bence sen bira daha sahipleniciyasak olmayan köpeklere bak kangal gibi akbaş gibi onlar hem bizim köpeklerimiz hem daha sadık hem daha sahiplenici
Türkiye’de Pirbull ve Dogo Arjantin beslemek yasak sözde ama rüşvet veya kılıfına uydurarak her şey yapılıyor ne yazık ki.
çok hareketli ve ne zaman ne yapıcagı belli olmuyor gezdirmeye gücün yetmedği anlar bile oluyor güçlü bir ırk
Bebek öldürüyor bebek! Saf kan köpek al. Onun bunun çiftleşmesinden çıkan canavar değil. Nefret ediyorum ya
Kötü ellere düşerse tabi öldürür
Pitbull kadar sadık bir köpek cinsi söyle bana var mı öyle bir köpek? Veya Cins
Ya ne saçmalıyorsun? Canavar mıdır nedir bir tuhaf yahu. Nesini savunuyorsunuz
Evet var ablacım al kangal besle.
Kangalların kurt öldürdüğünü unutmayalım.
İnsan değil
Kangalların kadın ve bebeklere dokunmadığınıda unutma
Sen safkan olduna eminmisin acaba?
bizim var ama ben kırsal bir yerdeyim yani sorun çıkmıyor da sen şehirde misin
Şehirde olsada sorun çıkmaz eğitimi çok önemli
Sen yine iyisin aslan beslemek isteyen gördüm ve baya kararlıydı
Aslan mı? Abartmış kendisi 🙂
Amerika'da yaşıyor yapabilir 😂
Bahsettiğin adam bu mu?
Hahhaha yok be 😂
Eğitimini yapabilirsen al yapamazsan sen onun köpeği o senin sahibin olur
İpini koparabilir. Çekemezsin istediği yere gidebilir
Beni sahiplen kanka. Köpeğin tekiyim...
Var bende teriier pit
Hiç sorun çıkardı mı dostum?
İnek ve koyun parcaliyo disi olan , erkekte erkek kopeklerle dovusuyor , insanlara vr coxuklara oyuncak 😂 ben zincir vurmuyorum salik hayvanlar egitimleride kendim verdim ilgilendim otur otur kalk kalk , canimi veririm kopegimi vermem o bicim sadiklar cok. insancildir pitbull. terrierler
Valla bulunduğum ülke de bu köpekler yasaklandı.
Çok tatlı ya
Evet çok tatlı ve asil bir duruşu var
Aynen insanlardan güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar