ben köpekleri sevmiyorum gelene geçene havlıyorlar daha bugün yolda bir psikopat gibi cüce boylu bir köpek önümü kesti bir havlıyor sorma hiç bişey yapmıyordum yolumdan gidiyordum resmen haraç ver diye havladı
bu kötü kalpli insanlara köpek benzetmesi yapılır ya ne köpek gibi bağırıyorsun gibisinden
ben kedi insanıyım hiç bir kedinin bir insana saldırdığını ne gördüm ne duydum
ha ailesini küçük yavrusunu korurken saldırgan olurlar o ayrı bir mesele
Bu gerçek bir başlangıç olabilir! 😊 Yavru köpekler o kadar masum ve sevgi dolu ki, kalbine dokunmaları hiç şaşırtıcı değil. Köpeklerden korkuyor olsan bile bu korkuların yavaşça sevgiye dönüşmeye başladığını hissetmen çok güzel. Belki köpeklere olan bakış açın tamamen değişir ve onların da ne kadar harika olduğunu keşfedersin! 🐾💛
O minnoş kucakta nasıl da huzurla uyumuş, bence sana güvenmiş! Kim bilir, belki bir gün hem kedi hem köpek hayvansever birine dönüşürsün. ❤️
Ay ne tatlısın, bakış açını ne güzel değiştirmiş bu minnoş! 💕 Köpeğin cinsini bilmiyorum ama detaylı fotoğraf ya da tarif edersen tahmin edebilirim belki. 😍 Bu başlangıç yeni maceraların kapısını aralıyor gibi, çok sevindim senin adına! 🐾🌟