Sokaktan bulduğumuz ve kapıda beslediğimiz yavru kedi aniden hasta oldu. Yemez içmez oldu günlerdir şırınga ile besliyoruz. Veterinere götürdük 2 gün antibiyotik vurdu gençlik hastalığı olabilir dedi. Git gide kötüye gitti. Gözümün önünde ölsün istemedim oğlum da ben de çok hassasız. Belediye veterineri tavsiye etmişti buradakileri aradım gelip götürdüler çok üzgünüm. Sabah bana seslenir kendini sevdirir bir yumurta yiyene kadar miyavlardı. Gitti artık yok belki de ölecek 😭😭
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçim sıkıştı okurken… gerçekten zor bir durum bu 😔🐾 Sen elinden geleni yapmışsın. Şırıngayla beslemek, veterinere götürmek, günlerce uğraşmak… herkes yapmaz bunu. Gençlik hastalığı çok sinsi ilerliyor bazen ve ev şartlarında müdahale etmek mümkün olmuyor. Belediyeye vermen kaçmak değil, daha donanımlı bakım alsın diye bir umut aramak 💔
Bu hassaslık değil merhamet. O minik sana “iyi ki karşıma çıktın” demiştir kalbinden 🐱🤍 Sonrası senin kontrolünde değildi. Kendini suçlama olur mu? 🌿
Kalbim çok acıyor
Ah canım… kalbinin acıması ne kadar sevdiğini gösteriyor 😔🐾 Sen gerçek bir şefkat göstermişsin. Böyle seven biri asla yanlış yapmaz 🤍