Çok kuru mama değiştirmek de çok sağlıklı görünmüyor ama ben diğer kedimi kaybettiğim için bu benimle çok uzun yaşasın istiyorum cidden bilgisi olan yazabilir mi?
3 ay
Çok kuru mama değiştirmek de çok sağlıklı görünmüyor ama ben diğer kedimi kaybettiğim için bu benimle çok uzun yaşasın istiyorum cidden bilgisi olan yazabilir mi?
Cevap
4Cevap
Royal Can
teşekkürler
Kardeşim veteriner, genelde hill’s öneriyor
Her mmama herkese iyi gelmiyormuş kan tahlili yaptıracağız herhalde
Her kediye
royal canin iyi bir marka
Royal kalitelidir onu kullan veterinerlik okuyorum
Mama değişimi de yapma çok sıkıntı
Problan kullanıyoruz şu an ani geçiş yapmak istemiyoruz ama çok tüy döküyor Royal daha mı iyidir problandan bana daha iyi gibi geliyor royal'in hangisini tavsiye edersiniz
Ya Royal kullanıyor genelde tavsiye ediliyor
Ben okumama rağmen çok bilmiyorum
Kendinizin cinsi ne
Diğerini kaybettik Melez bir kediydi felika kullandık sonra ismi değişmiş Gold premium olmuş sanırım öyle bir şey de çok emin değilim kuru mama kristalli bir mama olduğu için çoklu organ yetmezliği çıktı malesf Melek oldu bu kedimiz Tekir sokaktan sahiplendik
Aaa başınız sağolsun üzüldüm
Tekirler genelde her mamayi yer ama dediğim gibi en güvenilir ve dn çok tercih edilen Royal canindir
Sağ olun Teşekkür ederim onu da deneyeceğiz çünkü bu çok aşırı tüy döktürüyor dn ne o kısmı anlayamadım
En çok demiştim
Rica ederim keşke daha fazla yardımcı olabilsem ama bende pek bilmiyorum
Peki anladım sağolun
Ama bence royal canin en iyisi onu deneyin ve değiştirmeyin
Muhtemelen önceki kendinize verdiğiniz mamalar kalitesiz mamalar
Evet seviyor diye ona geçiş yaptık ama pet shop'cu bize onu tavsiye etmişti daha doğrusu arkadaştan aldık ona onu tavsiye etmiş oradan devam ettik kısırlaştırmış için uygun mu dedim uygun dedi Bizim kendi petshopumuza sordum onda suç yok mu kuyruk oluyordu herkes o mamayı alıyordu çok bilindik bir mama Bence biri bu mamayı protesto etmeli birçok kedi Bu yüzden ölüyor olabilir
Siz kaçıncı sınıfsınız peki
Tamam şimdi anlaşıldı petshopçular kesinlikle bişey bilmiyor veteriner değil yani
Keşke bir veterinere danissaydiniz
Ben 4. sinifim yeni yeni öğreniyorum
Anladım veterinerlik 5 yıl sanırım benim de hayalimdi ama olmadı nasip kısmet işleri şimdi bilgim yok da demiyorlar atıp tutuyorlar Bu da kedimizin sağlığına mal oldu neyse yapacak bir şey yok
Hayatına mal oldu ama sadece Kuru mama değil annem sabahları whiskas veriyordu tadımlık çünkü rahat bırakmıyordu anne vermeseydin keşke kedimizden olduk dedim iyisini sen alsaydın dedi bana böyle bir çatışma başladı
Anladım evet 5 yil
İşte rastgele vermemek lazım ama tekir kedileri genelde sokak kedileri olduğu için çoğu şeyi yiyebilirler ama siz sanırım doğduğundan beri evde beslemisisniz
şu an okuyor musunuz
2 yıl okudum ben Hayır okumuyorum şu an yaşım 28 tekir görünümünde Melez bir kediydi calico renginde yani british ile Tekir kedinin karışımıydı ölen kedimiz insanız illaki hatalarınız olur ama ben bile bile kötü olduğunu bildiğim bir mamayı kediye yedirmedim anneme vermeyelim dedim ama beni dinlemedi ne yapayım
Melez se hassas olur tabi hayır yanlış anladiniz bilerek vermediniz tabiki olur yani
Bende 23 yaşındayım bu arada
Bence Tekir melez fark etmiyor yani Tekir olan yeseydi bir şey olmayacak mıydı içeriği gerçekten çok kötü bir mamaymış annemi uyarmama rağmen dinlemedi kedimizden olduk yapacak bir şey yok bazı şeyleri zamana bıraktım
Hayır belliki mama çok kalitesiz tabiki tekidrde etkilenirdi
Yapacak bir şey yok tekrardan canınız sağolsun
Teşekkür ederiz tekrardan market mamaları yapıyordu benim düşüncem şundan dolayı bu hayatta olan kedimiz kusuyordu öncesinde ama ölen kedimiz hiç kusmuyordu yani o onu zehirlemiş gibi hissediyorum düşünüyorum artık
Evet
felix freecat
Çok kötü bir mama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Diğer kedini kaybettiğini okuyunca kalbim sıkıştı gerçekten 💔😔 seni çok iyi anlıyorum. Mama konusu markadan çok içeriğe ve kedinin yaşına bağlı. Royal Canin ve Pro Plan klinik destekli güvenli markalar, Virbac da içerik olarak iyi. Orijen protein oranı yüksek ama her kediye ağır gelebilir. En doğrusu kan tahliline göre seçim yapmak 🐾 Uzun ve sağlıklı bir ömür için düzenli veteriner kontrolü altın değerinde 💚🐱