Royal Canin mi Natural&Delicious mu?

5 ayı yeni doldurmuş sarman bir kediye annelik ediyorum. Sütten kesilir kesilmez sahiplendiğimde piyasada en iyisi olduğunu düşündüğüm mamayı yani Royal Canin'in BabyCat serisini yedirdim. 4. Aydan itibaren kitten mamaya geçilmesini önerilince bu seriye başlayayım dedim. Öte yandan sağlıklı mama arayışım sürdü. Ardından öğrendiğime göre neredeyse kısırlaştırılana kadar kedilere içerik olarak daha zengin olan yavru maması vermek daha akıl kârıymış. Araştırmalarım sonucu Royal Canin'in Türkiye standartlarına göre iyi bir marka olduğunu fakat yurtdışı bazında Whiskas tarzı market mamalarıyla neredeyse eşdeğer olduğunu gördüm. Bu yüzden içeriği tamamen organik olan ND mamayı satın aldım. İçeriğinde tahıl yok, şeker yok ve tamamen GDO'dan arınmış. Bu anlamda beklentimi tamamen karşıladı. Fiyatlar arasında ciddi bir uçurum var tabi. Bu yüzden 10 kg olarak sipariş ettim. Fakat geçtiğimiz günlerde veterinere mama değişikliğimden bahsederken övgü alacağımı düşündüm. Kendisi Royal Canin'in en iyi mama olduğunu ve ND'nin kötü olduğunu söyledi. Ancak ND dünya pazarında organik mama üreten birkaç büyük markadan biri. Acaba kendisi de Royal Canin sattığı için mi önerdi? Yoksa bahsettiğimiz mama kötü mü? Kullananlar ya da bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
Royal Canin
Natural&Delicious
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: