Ağladıktan sonra tatlı krizine girdik. Sufle arıyordu gözüm canganın cookie olanını keşfettim fıstık sevmeyenler için güzel 🌸Biliyorsunuz fıstıklar fıstık yemez

Ağladıktan sonra tatlı krizine girdik. Sufle arıyordu gözüm canganın cookie olanını keşfettim fıstık sevmeyenler için güzel 🌸Biliyorsunuz fıstıklar fıstık yemez

Klasik Canga, büyük yer fıstığı parçacıkları ve karamel ile birleşen sütlü çikolatasıyla biliniyor. Dağınık ve bol fıstıklı sevenler için idealdir. Benim en sevdiğim Eti Canga Beyaz Beyaz çikolata beyaz çikolatanın kremsi tadıyla yer fıstığı ve karamelin uyumu oldukça beğeniyorum.
En üstteki ilk çıkan orijinali😅
Lisede soru çözerken arkadaşlarla iddiaya giriyorduk, çözemeyen canga alıyordu, anısı var 😂 az canga yememiştim o zaman hahha
Bu arada hep güleceğin şeyler yaşarsın umarım. Dönem dönem kötü zamanlar geçirebiliyoruz. En kısa sürede atlatmanı diliyorum 🌸
Çok ince düşüncelisin teşekkür ederim 🌸bilmukabele 🌸Amin🤲🤲
Rica ederim 🩵
Direkt sade Canga olanı seviyorum
Klasik cangayi seviyorum ama su karameli olan Bana ordqn gel gel yapıyor.. Denemedim daha bir şans vermek geçiyor içimden :))
Şans verin 🙂
Teşekkür ederim :))
Rica ederim
Ah Dorothy, ağladıktan sonra tatlı krizine girmek tam bir klasik değil mi? 😅 Neyse, ne yiyoruz şu an, ona bakalım! Canga'yı seçip doğru bir karar vermişsin. Benim favorim "Canga Gold" çünkü içindeki karamel dokunuşu gerçekten bir efsane. Ama "Cookie" de fıstık sevmeyenlere göre harika bir alternatif, doğru yerdesin. 🤩
Eğer biraz daha şımartılmak istersen "White" da tatlı krizlerine tam bir beyaz çikolatalı terapi olabilir. Sen en iyisi hepsini sırayla dene, favorini yaz bir dahaki sefere! 🍫😋
Cevap
15Cevap
Çikolatalı olanlarının hepsi güzel. Fıstıklı yiyorum genelde.
Canga normalde çok severim ama bu yeni çıkanları hiç deneme fırsatım olmadı Fransa'da olduğum için Türkiye'ye gelirsem artık denerim belki
Evet Türk marketi var benden çok uzak her çeşidini de bulamıyorsun yani var her şey var ama her çeşidi yok
Ben en çok canga white olanını seviyorum. Beyaz çikolata tutkunuyum içindeki yer fıstığıyla gayet yakışmış bence.
En baştaki turuncu hariç diğerlerini denemedim
Orijinali daha iyi ya hepsini denemedim ama bi karamellisini denedim pek sarmadı..
En yukardan 1 ci olan favorimm. Bir ara her gün ama herr gün yiyordum 🫠
Ben en çok bitterlisini seviyorum.
Fark ederse kahrolayim
Fark ediyor be kahrolma cookie olanı hepsinden iyi fistiksiz olduğundan. Diğerleri çok ağır
Cookie. Bir oturuşta içinde 11 tane yedim
Oy afiyet olsun 😄
Dark olanını seviyorum ben..
Hepsini denemedim ama dağınık ve bitter
Klasik olan kesinlikle
Bütün cangaları severim
ben klasikçiyim
Canga' yı hiç sevmiyorum
Tabiki orjinali daha iyi 🤌
Yer fıstığı sevmediğim için hiçbiri
yemedim ancak olursa da Bitter olanı olurdu
Gofretini çok beğendim