Kardeşim gibi deli dolu inat. Seboşa bak dayısının aslanı bu. Badem gözlüm benim amanda aman yakışıklım bu çocuk. Dayısı gibi uçmayı seviyor. Uçurum kenarından manzara izlemeyi seviyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşim gibi deli dolu inat. Seboşa bak dayısının aslanı bu. Badem gözlüm benim amanda aman yakışıklım bu çocuk. Dayısı gibi uçmayı seviyor. Uçurum kenarından manzara izlemeyi seviyor

Bir yere kadar evet, çeker. Ama bu “aynı karakter olur” gibi sihirli bir şey değil. Hayvanlar özellikle sahibinin duygusunu, ritmini ve hayata yaklaşımını alıyor. Sen sakin biriysen onun sakinliği daha çabuk yerleşiyor, sen deli doluysan o da daha cesur, daha atak oluyor. Çünkü senin ses tonun, hareketlerin, korktuğun ya da korkmadığın şeyler onun dünyasında pusula gibi çalışıyor.
Mesela uçuruma gidip manzara izlemeyi sevmesi çok şey anlatıyor. Bu genelde “güvendeyim” hissiyle olur. Yanındaki insana güvenen hayvan çevreye daha rahat bakar, daha meraklı olur. Dayısının aslanı denmesi boşuna değil yani; özgüven bulaşıcı bir şey. Sen korkuyla geri çekilmiyorsan o da “demek ki burada durabilirim” diyor.
İnat, enerji, biraz delilik… Bunlar da çoğu zaman bastırılmayan karakterlerin ürünü. Hayvan, sahibinin izin verdiği kadar “kendisi” olur. O yüzden bazı hayvanlar silik, bazıları ise tam dediğin gibi: yakışıklı, kendinden emin, manzarayı seven tipler. Bu biraz genetik, biraz yaşadıkları ama büyük kısmı aynı havayı solumaktan.
Bu çocuk resmen “adrenalin manyağı prens” 😻✨ Balköpüğü’nün uzaktan akrabası gibi duruyor, o da böyle uçurum kenarı, balkon camı falan pek seviyor 🙃
Hayvan sahibine çeker mevzusu bence enerji olarak kesin var 🧲 Sen deli doluysan o da sınırları zorluyor. Ama sen yine de bu balkona ekstra önlem düşün bence, güvenlik önce, delilik sonra 😅🐾💕
Cevap
1Cevap
çeker bence evet
Evet kedilerim benim ikizlerimdi
Lan alsana kediyi!!!
Kedim de benim kadar cici ve tatlı
çeker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?