Hayvan sahiplerine sorum?

https://i.hizliresim.com/8EkgPd.jpg benim bir tavşanim var ilk aldığımda çok uysaldı hala da uysal ama büyüdü tabii ve dün elimden yere bırakırken tirmikladı ve sağ bileğim kesildi. Iki tane boydan çizik. Önceden yüzüme yaklastirirdim şimdi korkuyorum çizecek diye. Ben üniversite okuduğum şehre dönünce onu Çiftliğe vermeyi düşünüyorum. Belki çiftleşir doğal hayatina döner diye çünkü kış geliyor ve onu eve kapatmak istemiyorum. Hayvanlar sahiplerine bağlanır ya bu durum terkedilme gibi olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bıktığımdan değil onun evde balkonda kutuda yaşamasını istemiyorum. İstediği kadar çizsin elimi umrumda değil, ama acaba evde balkonda sürekli yalnız kendi türünden biri yok hani ona uygun olmayan bu yaşam onu hırçınlastiriyor mu acaba diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen balkondan kucağıma alıyorum yatıyor resmen sarılır gibi kulaklari okşuyorum seviyorum? Sonra balkona birakacakken kafasini kolumun altına sokuyor üzülüyorum şimdi onun için daha iyi olan Çiftliğe biraksam kendini terkedilmiş hisseder mi diye. Biz pikniğe gideriz hiç yanimizdan ayrilmaz kaçmaz gelir yanımızda buze yaslanarak yatar, 2-3 metre civarda koşar oynar çimlerin içinde, geri hemen yanımıza gelir.
Hayvan sahiplerine sorum?