Aynı evde yaşayan insanlar birbirine huy ve görüntü olarak zamanla benziyorlar bence. Sizce evcil hayvanlarımız da bize benziyor mu? Şahsen ben evcil hayvanımı kendime benzetiyorum. Benim gibi obur ve hemen sinirleniyor :D Evcil hayvanlar sahiplerine benzer mi?
Benim evcil hayvanım kuşum ve çok korkak hala elimizden korkuyor kendi kendine eğleniyor insanlardan uzak doğru bana benziyor kuşum da asosyal benim gibi ve içe kapanık ve korkak 😂
Bir evcil hayvanın sahibine benzeyeceği tek şeyi vardır o da huyudur huyu ben mamasına para bulamıyorum bir de fotör şapka takmaya başlarsa aldık başımıza işi :)
Evet. Smokin adında sokak kedim var. Sözümden çıkmaz. Otur diyorum oturur, kalk derim kalkar. Beni görünce hemen koşar yanıma gelir. Sahibi gibi akıllı 😎
Evet benim Ütopya diye cins bir kedim vardı benim gibi davranır. bir resmi var. Öyle bir oturuşu varki 3 metreden resmini çektim 7 köyün ağası gibi eline tesbih veresim gelmişti. Şimdi ruhu ruhlar aleminde. Kendinden çok söz ettiriyorsun Ütopya 🐈
Bilmem benim köpeklerim bana benzemiyor bir tek bazen kendi kıyafetimle uyumlu tasma takıyorum köpeklerime. Charlie Chaplin'in kedisi mi o gerçekten? 🤔
Benzer birebir örneği abim ve köpekleri. Tanıdıkları yüzlere karşı hep iyimser şımarık ama tanımadığı yüzlere karşı hep sinirleniyorlar huzursuz oluyorlar. Cidden bunu yaşayarak öğrendim.