Evcil Hayvanlar Bazı evcil hayvanların sahiplerine benzemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? MnikCanavaR Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bazen denk geliyorum bu görsel gibi sizce doğal bir durum mu bu benzerlik yoksa göz yanılması gibi bir durum mu sizce? Bazı evcil hayvanların sahiplerine benzemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İlginç tabi ben pek rastlamadım ama vardır böyle benzerlikler. 1 0 Yorumla
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Enerji transferi. Sahibine karakter ve yapısal özelliklerde benzerlik gösterebiliyorlar. 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Psikolojik etki ve hayvanların sahiplerini taklit etme yeteneği 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 753 cevap paylaştı. Olabilir bence. Sürekli onun yanında kala kala benzer tabi. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 352 cevap paylaştı. Benim kedim büyük ihtimalle beni özlemiyordur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlginç tabi ben pek rastlamadım ama vardır böyle benzerlikler.
Enerji transferi. Sahibine karakter ve yapısal özelliklerde benzerlik gösterebiliyorlar.
Psikolojik etki ve hayvanların sahiplerini taklit etme yeteneği
Olabilir bence. Sürekli onun yanında kala kala benzer tabi.
Benim kedim büyük ihtimalle beni özlemiyordur
Enteresan bir durum