Çevremde gözlemlediğim kadarıyla bazı hayvanlar diğer hemcinslerine karşı daha baskın oluyor bazıları ise daha uysal ve çekingen. Sizce hayvanların da insanlar gibi karakter özellikleri var mıdır?
Sizce hayvanların da insanlar gibi karakteri var mı?
Tam olarak insandaki gibi olmasa var onların da kendilerine göre bir mizaçları. İki kedimin ikisi de bir nazlıydı, bir hırçındılar ki çok çektim onlardan. Bütün ilgi odağım onlarda olsun istiyorlardı yordular beni. 😀 Şimdi çok özlüyorum orası ayrı tabii.
İki kedim ve 2 köpeğim var sırayla karşılaştırayım KEDİLERİM DOBBY VE PAKİZ: Dobby-> agresif- temas sevmeyen- yemek ayırt eden- uykucu- çabuk sinirlenen- şaka anlayışı olan bir kedi Pakiz-> çekingen- temas bağımlısı- ne bulsa yiyen- sakin- oyun ve şaka sevmeyen
KÖPEKLERİM ZOYS VE ŞİLA Zoys-> oyuncu- gözlemci- sakin- itaatkar Şila-> aşırı sinirli- oyun sevmeyen- laf dinlemeyen özgürlükçü - sabırsız
Şu iki karşılaştırmada bile nasıl farklı olduklarını görebiliyoruz
Vardır tabiki ama eski kedim çok karaktersizdi. Hiç bir şeyini eksik etmedik. Ne istiyorsa aldık. Kıyafetler, telefon. Her gün bir paket sigarasını alır masaya koyardım. Bir gün not bırakmış, ben ayrı eve çıkmak istiyorum diye. Bende kredi kartını iptal ettirdim. Bekliyoruz inşallah döner
Evet var herkes kedileri her harekete cirmaliyo zanneder 2 kedim var birisi asiri sakin cok tatli sevgi dolu digeride sevgi dolu ama hareketli asiri enerjik ve istemedimi sevdirmeyen cirmalayan korkusuz ama digeri sevdiren ama sadece bana sevdirende diger insanlara guvenmez
Bence kesinlikle var nazik adında bi kedim var ve sevdirmeyi asla sevmez sadece uyurken başının ve çenesinin okşanmasını sever birde şirin diye bir kedim vardı o çenesinin okşanmasını nazik gibi sevmezdi ve sürekli beni yalardı yükseklik korkusu vardı havaya kaldırdığımda miyavlamaya başlardı yıkanmayı severdi ama nazik suyu görünce anında yok olur mesela
Benim kopeğim var golden insan gibi insânlârdan cok daha iyi karekterli sizi asla birakmaz kaybolsada evin yolunu bulur sizi asla aldatmaz👍😂😂😂 baskasina gitmez