Her insanda olmasa da, çoğunda olduğu gibi hayvanlarda da sizce karakter var mıdır?

Her insanda olmasa da, çoğunda olduğu gibi hayvanlarda da sizce karakter var mıdır?

Merhaba
Kesinlikle var tabi ki her kedinin kendine öz karakteri var aynı insanlar gibi hemde ama hangi karakterde olurlarsa olsunlar hepsine saygımız sevgimiz sonsuz olsun ki onları sevelim bize ihtiyaçları var her zaman hemde.. Bdnim kedilerim çeşit çeşit hepsinin ayrı özelliği var.
Merhaba.
Allahın lütufları 😍 vardır tabi hangi yaratılan bu kainata hizmet için yaratılmamış ki. Kediler ve köpekler insanlara dost misyonu yükleniyorlar. Sevilmeye ihtiyaç duyuyorlar duyguları ve karakterleri olmasa gelip dönerler mi yanlarımızda yamaçlarımız da?
Dönmezler :)
Agâh’ı soracaktım uzun zamandır görünmüyor, nasıl iyi mi diye.. Gördük paşayı..:)) Hayvan besleyen bunu daha iyi anlar tabi.. Onların da duyguları ve belli bir mizacı var.. Sahiplerine daha çok benzerler ama.. Bizim oğlan deli ve haylaz mesela..:))
Bence kesinlikle vardır. Her kedi bir olmuyor meselaaa😂
Fotoğrafın asilliğiiii bebek gibi 💗
Teşekkür ederiz, her kedi ayrı karakter kesinlikle 🌿
Cevap
11Cevap
Evet var tabi ki de.. tüm hayvanları çok seviyorum ben.. ve hayvanlar da mesela insanlar gibi.. köpekler sadıktır.. rakunlar biraz şakacıdır.. hırsızlık da yapabilirler.. kediler daha umursamazdır.. gibi gibi bu şekilde bir çok örneği var bunun.
Karakter olarak adlandırmak doğru mu bilemiyorum tam ama bize yansıtmak istedikleri, anlamamızı bekledikleri hisleri var, beklentileri var.. sevgileri, üzüntüleri.. ve tüm bu can’lar verdiğimiz ilginin, değerin, ayırdığımız zmnın en güzelini hakkediyorlar❤️
Evet vardır. Mesela kediler nankör değildir sadece insanları hiyerarşik olarak bir rütbeye koymuyorlar. Köpekler ise sana sadık degiller sadece ihtiyaçlarına sadıklar. Senden daha iyi bakan varsa seni unutur.
İnsan nankördür, kedi candır.
Evet doğru
Bence hepsinin karakteri var. Mesela bizim bahçede aynı renkli üç kedi var hangisinin hangisi olduğunu tavırlarından anlayabiliyorum ponçiklerim benim🥹
En güzel örnek :)
Karakterlerini yerim onların. Agâh gibi olsalar keşke. Gerçi o da tripliydi biraz 😅😅
İstediği olmadığında yangın yeri. O karakter abidesi 😂
Kesinlikle var abi, hayvanlar ve bilhassa kediler bize karşı çok merhametli.
Adam.
Var tabii. Evimde 2 tane kedim var biri aksi, sadece kendisi istediği zaman istediği kadar sevmemize izin veriyor. Diğerini kucaklıyoruz hoplatıyoruz öpüyoruz hiç umrunda değil.
Bardır evet bazıları huysuz, bazıları sinirli, baziları yerinde duramayan neşe saçan, bazıları 7/24 uyuyan uykucu 😂
vardır. mesela benim 3 kedim var biri yabancıya yaklaşmaz korkar, biri kendini pek sevdirmez ama diğeri çok sırnaşık
Tabi ki var. Yani izledigim videolardan bunu gorebiliyorum.
Inatci huysuz deli sakin her model var
Bazı insanlardan çok daha karakterli oldukları kesin 😂
Eveeettt kesinlikle var bunu hayvan besleyenler bilirler 😍🥰🐱🐼🐮🦁🐯
Evet olduğu söyleniyor özellikle de çin kaynaklarında bununla ilgili çok güzel bilgiler var.
Bence vardır bizimkiler kadar etkili olmasa da vardır
Kesinlikle var hele ki kopeklerde.
Her ırkın her kopegın kendine has bir karakteri var
Kesinlikle var, kendi kedimle diğer kedileri kıyasladığımda anlıyorum bunu
Karakterleri var kimisi agresif kimisi uysal oluyor
Her insanda olmasa da.. iyiydi bu sevdim 😂😂
Aa yanlış mı yazmışım 😂
Evet hiç bozulmayan karakter
Bana göre var tabi ki
Ne güzel kedi ya
Var tabi bazılarının ki bozuk oluyor
Vardır tabii. Özellikle köpeklerde.