- Sonuçta bu durumla alakalı şeyler yaşanıyor hayatta. Sormak istedim.

Ben yerim. Kedili evler bana daha samimi geliyor hatta. Tabii ev genel olarak temizse ve kediyle ilgili temel hijyen kurallarına dikkat ediliyorsa hiç sorun etmem. Zaten kedi olan evlerde çoğu zaman sahipleri bu konularda daha hassas oluyor. Kedi var diye yemek yememek bana biraz abartı geliyor, çünkü hayatın içinde olan bir şey. Rahatsız olacağım bir durum varsa da bunu kibarca söylemek daha doğru bence.
Teşekkürler 🙏🐈⬛😻😸
Güzel bir soru evimde kedimin olmasına rağmen başka kedili bir eve misafir olmak pek benlik değil doğrusu hjyen kuraları benim için çok önemli ve evdeki kedi eğitimli olması yani söylemek istediğim teyzeme gidince kedisini tezgah üzerinde yalanırken görmek veya biz çay içerken sehpa üzerine çıkıp kek yemel istemesi patisini sokması gerçekten çok bir durum doğrusubenim için mecbura kalmadıkca teyzeme bu yüzden gitmem.
: ) samimi cevap için teşekkür ediyorum : )
Rica ederim.
Kedileri pek sevmem, sebep tüyleri çok yumuşak değil)) ve sırnaşır, kuşların tüyleri çok yumuşak olduğu için onlar favorim. Ama her hangi bir hayvan olan evde rahat yemek yerim. Detaylara takılmam ve düşünmeye zaman ayırmam aksi halde paranoyak biri olurum
Çok güzel : )
Ben yerimde benim eve gelenler tedirgin oluyor Allah tan insanlar huyumu temizliğimi biliyor yoksa eve girmicekler:))
Tedirgin olmazdım.
Teşekkür ederim
Ben çatır çatır yerim 😎🐱 Ama ben zaten evde 3 kediyle yaşayan, üstü tüy kaplı bir veterinerim o yüzden alışığım haha 😂
Hijyen kısmı şöyle önemli aslında 👇
Kedi masaya çıkmıyorsa, kum kabı temizse, mama-su ayrıysa gönül rahatlığıyla yenir. Çıkıyorsa da ev sahibi kediyi uzaklaştırır, masayı siler mis gibi olur.
Kışın da kediler daha çok insanın dibine yatıyor, sofraya merakları artıyor ama hepsi biraz eğitimle çözülebilir 😺❄️🍽️
Cevap
12Cevap
Temizse yerim
Teşekkürler.
Hayır tabiki
Kedi bokunu eller gelir masaya cikar ekmeği yemeği tabağı eller g tunu yikamaz hayvan bu bklu g tuyle oturur masaya yemek yediğin yere
Ve evinde kedi bakanlar bunda sakınca görmüyor
O yüzden misafir de olmam yemek de yemem
Bu arada köpegim var ama bahcede
Detaylı cevabınız için teşekkür ediyorum.
Herkesin görüşü kendine deyip geçmek lazım.
Kedinin serbestligine ve ev sahibinin titizligine göre degisir. Mesele evde kedi olmasi olmazdı ama kedinin mutfak tezgahında dolaşması, tabakları koklamasi, yemek masasından tabaklardan yemesi falan rahatsiz ederdi tabi tüy açısından. Yoksa kedi pek de pis hayvanlar kategorisine girmiyor benim nazarimda
Teşekkürler.
🍀
Her zaman değil. Karşımdaki insanın temizlik konusunda davranıslarında sıkintisı varsa mesela köpeğinin yaladığı su içtiği kap ile yemek yapıyorsa ev tüy doluysa sıkıntı, onun dısinda sorun etmem
Cevap için teşekkür ediyorum.
Benim de kedim var ama evimiz tertemiz
Bence önemli olan evin temizliği kedinin varlığı sorun değil Pis bir yerde rahat edemem kedi olsun olmasın temiz olması şart
Teşekkürler.
Evet tabii ki.😅kediler insan yemez ya da ne bileyim pis değiller. Rahatsız olmam. Kedilerden rahatsız olan benimle muhatap olmasın zaten 😄
Kedilerden rahatsız olan bizden değildir. Xnnd
Kesinlikle 😄
Ya doğruyu söylemem gerekirse ben çok rahat edemiyorum tamam belki bazı kediler temiz olabiliyor yavruyken alınıyor falan ama sonuçta kedi yani
Teşekkürler 🙏👍
Rica ederim ne demek
Jhahahhshs son aksam mamasi miyavuda güzel durmus misaya bakisi
Jhahahhshs
Evet yerim ben hijyen kurallarına dikkat ediliyorsa yerdim
Saygılar.
Ev sahibi dikkat eder temizliğe içem rahat yerim
🙏🙏🙏
Dinimizde kedilerin haram olmadığını biliyorum rahatlıkla yemek yerler diye düşünüyorum
Teşekkürler.🙏
Biraz ev sahibinin temizlik anlayışı önemli kedidir yenir
👏👏👏👏
Evet tabii ki hatta üstüne kediyi de yerim.
Cevap için teşekkür ediyorum. 🙏
Tabiki eğer temizliğe önem verilmişse yerim
Teşekkürler Safiye abla.
Benim evde iki tane var bence hiç sorun yok.
Teşekkürler.
yerim. annemi de getirsem bana bir ton laf işitir. kedilerden hatta direk hayvanlardan nefret ediyor, tüy dokuyorlarmış diye
Keşke o da sevse.
Zahmet olmazsa uğramak ister misiniz: Evcil hayvanınla bir fílm çekecek olsan, hangi tür olurdu ve başrolde hanginiz oynardı? ↗
cevabımı verdim😄
Zahmet verdim. Teşekkürler.
rica ederim
Karşılıklı takipleşme kriterleriniz nedir nedir sayın köpek sever kadın?
kriterlerim yok
Yememmmm belki bir çay kahve içerim
Onları da içme yav. Ne olur n olmaz 😂
İşte öyle de ayıp olur madem gitmişim 😀
Oruçluyum de 🤭
Mantıklı 😀
Zahmet olmazsa: Evcil hayvanınla bir fílm çekecek olsan, hangi tür olurdu ve başrolde hanginiz oynardı? ↗
Hayvan sahibi olmana gerek yok.
Yemeği de kediyi de yiyenlerdenim ben 😋
Afiyet olsun : )
Hayır hayvanların hepsinden çok korkarım
Teşekkürler
Kediyi de yerim, sorun yok
Teşekkürler shsjjs
kedi temizse yerim neden olmasın
Teşekkürler.
Temiz titiz biri ise yerim onun dışında yemem
Teşekkürler.
Kediyle birlikte yerim