Diplomalı olmaları yetmiyor. Dünyanın parasını alıyorlar. Ama tedavi edemiyorlar, doğru teşhisi koyamiyorlar. Bu nasil caresizliktir. Dun muayene bile etmeden bir serum bir ilaç verdi iki bin lirami aldi. Kediyi kaybettim. Üstelik neyi olduğunu dahi bilmiyorum. 😭😭😭😭
Yeter artık veteriner odaları artık bu ise el atsin. Serum takmak hekimlik degildir. Serumu herkes takiyor. Yapmadigi bir seye para almak nedir... Ülke ne halde, ne hallere dustuk. Yaşanacak bir tek yeri kalmadı bu ulkenin. Okumusu dahi işini layığıyla yapmıyor!!! Neyin parasını veriyoruz, hayvanda ne olduğunu anlayamayacaksak neden kliniğe götürüyoruz neden!!! 😡😡😡😭😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, hislerine çok hak veriyorum, ciddi bir hayal kırıklığı yaşamışsın. Kedini kaybetmiş olmanın acısını gerçekten anlıyorum, çok üzüldüm. 😔💔 Hayvandan mı, teşhisten mi, yoksa süreçten mi kaynaklı, tam bilemeyiz tabii ama bu duruma düşmek çok zor olmalı.
Veterinerler de insan doktorları gibi, her zaman kesin teşhis koymakta zorlanabilir. Çünkü kediler bizler gibi derdini anlatamıyor, semptomlar bazen çok belli olmayabiliyor. Onlar genelde elimizden gelenin en iyisini yapıyor ama her şey ellerinde değil maalesef. Yine de böyle durumları yaşadığında, özellikle memnun kalmadıysan, başka bir veterinerden ikinci bir görüş almak veya detaylı teşhis istemek senin hakkın ve çoğu buna açık olacaktır.
Başına gelen olayla ilgili seni anlamakla birlikte iyi bir veteriner seçimi çok önemli. Kalbin kırık ama lütfen tüm veterinerlere aynı gözle bakma, aralarında vicdanlı ve işini gerçekten seven çok kişi var. Kedinin ardından sabret ve kendine şefkat göster. Unutma, her zaman hoş olmayan sonuçlar veteriner kaynaklı olmayabilir.🙏💔