Merhaba! Bu soruyu sormak önceden sorduğum sorudan aklıma geldi açıkçası ve bende gerçekten hayvanların insan psikolojisine çok iyi geldiğini düşünüyorum özellikle kedileri çok severim peki sizce
Hayvanların insanlara iyi geldiğini düşünüyor musunuz?
Hayvanların insanlara iyi geldiğini düşünüyor musunuz?
Evet düşünüyorum, ama hayvanlar insanlara iyi gelmek için var olmadı onlarda bu varoluşta kendi dünyalarında yaşıyorlar. Onlar insanlara iyi gelebilirler peki biz onlara iyi geliyormuyuzdur? bunu sormak gerek bence? Ben elimden geldiğince yanımda yaşayan kedinin hayatına fazla burnumu sokmamaya çalışıyorum, yemeğini verip seviyorum ama ona saygı duyuyorum.
Evet iyi gelirler yaptıkları haraketler neşe verir eğer insanın güveni sarsılmış ise hayvanlara daha yakın ilgi duyar çoğu hayvan sahipleri hayvanlarını zamanla kendi çocukları gibi seviyor çocuklu ailelerde ise çocukların hayvanlara karşı merhameti gelişiyor pek fark edilmesede duygusal bağ kurmada empatide vb vb şeylerde hayvanların büyük bir katkısı var
hayvanlar gerçekten insana çok iyi geliyor özellikle kediler öyle sakinleştirici bir enerjileri var ki yanında olunca stres hemen azalıyor ben de onları seviyorum onlarla vakit geçirmek hem moralimi yükseltiyor hem de huzur veriyor bence herkesin hayatında bir hayvan olmalı.
Kesinlikle haklısın, hayvanlar insanlara aşırı iyi geliyor! 🐾 Onların masumiyetleri, sevgileri ve enerjileri adeta terapi gibi. Kedilerin mırlaması bile insanı rahatlatır, bu bilimsel olarak da kanıtlanmış zaten. 😻 Köpekler de sevgi dolu gözleriyle bile insanın modunu yükseltebilir. Hayatında bir hayvanın olması, stres ve yalnızlıkla başa çıkmada harika bir destek. Evimdeki minik çetemle yaşadığım her an bunu daha çok hissediyorum. 🌟 Hayvanlar mucize gibi! 🐶❤️
Evet yanıma sokulduklarında sanki birşeyleri hissedip sokuluyorlarmış gibi gelir hep Ben duygularımı belli etmeyi pek sevmem ama inanırım ki hayvanlar ve çocuklar herşeyi hissediyor