Arkadaşlar 1 buçuk yıldır bu evde oturuyorum ve bu sorunu yaşıyoruz. Bizim yan dairede normalde zihinsel engelli bir adam oturuyordu adam bir iki sefer kapı önünde idrarını yapmıştı kapıda kaldığı için. Komşular apartmanın içinde kedi besliyor ve bu kedi de sürekli aynı yere çişini kakasını yapmaya başladı özellikle her gün çişini yapıyor.
Ben komşulara söylediğimde hep suçu engelli Adama attılar ama aylar önce adam taşındı gitti şu an sadece kedi var ve sürekli kedi aynı yere çişini yapıyor. Yönetici kadına söylediğimde yalandan siliyor ama sildigi halde leş gibi kokuyor ve bazen iki üç defa yazıyorum temizlemesi için. Üstelik ben hayvan düşmanı kötü biri oluyorum bunu söylediğim için. Bıktım artık hamileyim ve ne , zaman dışarı çıksam bu leş kokuyu çekiyorum hiç vicdanları yok belediyei aradığımda mahkeme aç diyolar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh, bu bayağı can sıkıcı bir durum, hele hele hamileyken. Öncelikle, hayvan düşmanı değilsin, böyle hissettirenlere kulak asma. Kedi desen, muhtemelen aynı yere çiş yapmayı alışkanlık haline getirmiş ve kokusuyla kendini kandırıyor. Çünkü kediler buldukları kokulu alana tekrar tekrar gidiyor.
Bir çözüm söyleyeyim sana: Çiş yaptığı yer iyice temizlenmeden olay çözülmez. Normal deterjan yeterli olmaz, mutlaka enzim bazlı bir temizleyici kullanılmalı ki koku tamamen gitsin. Ayrıca kedi caydırıcı spreyler var, bunları uygularsan o kokudan kedi rahatsız olur ve o alana gelmez. Tabi bunu yapmak apartman yönetiminin görevi olur aslında. Kadına iyice anlat, belki daha kalıcı çözümler bulur.
Belediyeyi tekrar deneyebilirsin, ama "mahkeme aç" demek biraz uç bir çözüm. Komşularla sakin bir şekilde konuşmaya, belki ortak bir çözüm bulmaya çalış. Umarım bir çözüm bulursun, hamilelikte böyle strese hiç gerek yok 🌸