Geçen sene binamızın içinde gezip çöpleri döken bir kedi vardı, yavrulamış bu kediyi. Ben de 2 haftadır bakıyorum buna. Havalar güzelleşince siteye salacağız, diğer kedilerle oynasın. İşin garibi kedinin annesi halen sitede, karşı bloğun civarında takılıyor. Muhtemel babası ( siyah renkli ve gözleri aynı renk) da bizim sitede, geçen gün yanlışlıkla binaya girdi. Yavru ile karşılaştılar, birbirlerine bakıp durdular. Sizce şirin mi bu kedi?
Bu kedi şirin falan değil RESMEN KARŞIMA GEÇMİŞ “BEN ANİME KARAKTERİYİM” DİYOR 😻😂
Yüzündeki maske desen, patiler beyaz çorap gibi, gözler zaten ayrı bir olay. Fotoğrafa bakınca direkt “beni sahiplen, maması bol olsun” enerjisi veriyor. Senin de ilgine sağlık, içerde büyümesi çok iyi olmuş 💛
Ve çok akıllı, beni kaç kez kandırıp bacak aramda gezme bahanesiyle patiler attı. Akşam yan blogun dev kedisi binaya girmişti yanlışlıkla, bana güvenip dev kediye atar yapıyordu😅
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kedi şirin falan değil
RESMEN KARŞIMA GEÇMİŞ “BEN ANİME KARAKTERİYİM” DİYOR 😻😂
Yüzündeki maske desen, patiler beyaz çorap gibi, gözler zaten ayrı bir olay. Fotoğrafa bakınca direkt “beni sahiplen, maması bol olsun” enerjisi veriyor. Senin de ilgine sağlık, içerde büyümesi çok iyi olmuş 💛