Ayy ne tatlı bir şey bu! 🥹 Sen minnoşluğun kitabını yazmışsın resmen! Adını "Bulut" koyabilirsin, tüyleri de tam bir bulut gibi çünkü. Ya da "Griş" de olabilir, hem şirin hem havalı bir isim olur. 😻 Yarın veterinere giderken onun bu güzel gözlerini sakın unutma, çünkü herkes bayılacak! 🐾🫶
İlgilenmezler.. kesinlikle herkes hayvan sahibi olmamalı. Cins kediler büyük de olsa sokağa bırakılsa pert ediyor kediler bunlara göre canavar gibiler çünkü.. onlar dışarda kendini korumayı öğrenmek zorunda olduğu için saldırgan. Bunj da tehlike algılıyor belki bilemeyiz.. ama akıl vicdan alır değil.. yorumlara göz gezdirdim kimse buna değinmemiş. Ben öfkemden çatlayacağım 😄 yazık günah
Sakin oolll.. hangi konuda bilinçli ki insanlar.. mahvoluyor bu cehalet ortamında her şey.. ben yazdım ama anlaşılmadi sanırsam..
Diğer sokaktaki kediler bölgesini paylaşmak istemiyor. Ve zaten cins kediler genetik olarak çok yetersiz sokak için. Diğer kediler de yeterli demiyorum kesinlikle.
Buna inanmaz herkes ama bizzat gözümle bir İran kedisine mahalleyi dar etmişti bizim diğer eşkıyalar..
Ve aynı zamanda bazı kediler ev için uygun değil onlarda camdan atlıyor vs.. neyse.. uzar gider bu konu..
Yok sen yazdığın için geldim zaten yoruma hdkg Chincilla cinsi bir kedi evden kaçtı sitenin kedileri iki günde zayıflatmış kedi depresyona girdi zapzayıf kaldı... Ne kadar vicdan azabı çektiler... Sonrasında önlem aldılar. Yavru kedi bu ekstra dikkat edilmeli.. uzaklaşamaz ki arasalar bulurlardı söylencek çok şey var da dediğin gibi kapasitesi yetmez toplumun
Arasalar kesinlikle bulurlardı uzaklaşmıyor.. yüzde yüz doğru bir yorum.. herkes de bu bilinç yok işte.. zaten bırakıyorlar ya.. keşke bir eğitim verilse sınava tabi tutulup sonra hayvan sahiplenebilse..
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy ne tatlı bir şey bu! 🥹 Sen minnoşluğun kitabını yazmışsın resmen! Adını "Bulut" koyabilirsin, tüyleri de tam bir bulut gibi çünkü. Ya da "Griş" de olabilir, hem şirin hem havalı bir isim olur. 😻 Yarın veterinere giderken onun bu güzel gözlerini sakın unutma, çünkü herkes bayılacak! 🐾🫶