Evcil Hayvanlar Bu kuzunun adını ne koyalım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Ne olsun bu çirkinin adı Güncellemeler+1 yıl Herkesin görüşünü değerlendirdim arkadaşlar, KScan koydum 😄 Bu kuzunun adını ne koyalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bence beyaz olsun ismi 0 0 Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Benek bence çok hoş olabilirmiş adıyla yaşasın şekerlik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
xxxbirix Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu çookkk tatlıııı, isim konusunda yardımcı olamayacağım 1 0 Yorumla
vurkan24 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vejeteryan olmak geliyo insan bunalrı görünce 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allahim yerim yerim yeriiiiim!!! 😍Karaburun nasıl? 😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄Böyle seslenmesi zor olur biraz uzun 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Bu arada tüm kuzuların burnu siyah 😅 Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bıyıklı olsun mu 🥸 ama çok cici ya kucağıma alıp sevesim geldi 🥰 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlı gerçekten Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşşırı tatlııı evde besliceksen sevdiğin birinin ismini koy 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Annesinin yanında büyüyecek 🙂 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Annesi sen misin🙃 Yorumla Soran +1 yıl Yo bir annesi var😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Hahshas peki Annesi bana verdin bunu çok sevdimm Yorumla Bakaryerci +1 yıl Büyümüş mü Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl cok tatlı maşallah. oynak bır tıpse. cilveli koy. eğer sakinse dilber koy :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkek bu🤗 Yorumla yadsy +1 yıl romeo koy :) Yorumla Soran +1 yıl Ben buna neden romeosun sen der dururum 😄 Yorumla yadsy +1 yıl öyle ama cok tatlı bısey maşallah. kurban oldugum allahım ne guzel yaratıyor.. olsun romeo guzel Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Bulut olsun mu? En bi sevdiğim isimdir kendileri ☁️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olsun çirkinkalplinsan +1 yıl 🥳
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Senin tipini yerim yaaaaa ne güzel bişey bu oyle. İnsanın sarilasi gelmiyo mu 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir de peşimden geliyor nereye gitsem😊 sarılsam küçücük tutup öpüyorum Yorumla eternity-a +1 yıl Çok güzel ya ama. Sana alıştı demekki:) Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ha bunun tipe bak yaaa mıncıklarım ben durmadan bunu. Çok tatlı şapşik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok seviyorum Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Evet, KScan çok yaratıcı olmuş, acayip değişik, entersan... Aasvadsva 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
_FridaKahlo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yiyebilir miyiz?😁Çok tatlı Maşallah 😍😍😍Pamuk😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yiyebilirsiniz tabi ne demek 😄 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kirli burun derim ben 😄 çirkiiiiin tam ısırmalık 🥰 0 0 Yorumla
Bahtsızyurdagüllü Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kartanesi ya da Pamuk Olsun tüyleri pamuk gibi görünüyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ay ne tatlı pamuk gibi😍 Klişe olur ama Pamuk çok yakıştı yaa. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi pamuk ama🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hanimiş babacuk babacuk olsun ismi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bu evet😄 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Çok datlu yerum... şımarık olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok akıllı Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl mari-to nasıl 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl Nası okunuyor Yorumla Soran +1 yıl Kasımcan Yorumla Richardgör +1 yıl 😅😅 Yorumla
Onurr321 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Soytarı bişiye benziyor :) soytarı olabilir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl kebap olsun güzel kebap olur bundan 😂😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yahu belki damızlık Yorumla zirkonn +1 yıl olsun genede kebap olur 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor işte damızlık kesilmiyor😄😄 Yorumla zirkonn +1 yıl tamam kesilcee zaman haber wer 😂😂 neticede filmin sonunda kebap olcak 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam veririm buğdaylar başak verdiği zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl "Karaburun" derdim ben buna😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi Karaburun, pek ayırdedici olmaz😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaaa öyle mi 😂 hmmm o zaman farklı olan ozelligini isim olarak koyabilirsin bence daha orijinal olur Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. Kavurma 🤤 0 2 Yorumla GD_Demir_01 +1 yıl Şiş kebap da olur Yorumla Soran +1 yıl Tribe girmesin Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pamuk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çoğunluğun isteğiAma benim tüm kuzularım pamuk gibi Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Pamuk :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok marjinal gerçekten Yorumla
Şansı-şanzuman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Erkekmi dişimi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla Şansı-şanzuman +1 yıl Bulut ☁️ Yorumla Soran +1 yıl Çok yaratıcı 😄 Yorumla Şansı-şanzuman +1 yıl Bende hayvancıyım yakında 50-60 tane geliyor Yorumla Soran +1 yıl Öyle mii masallah Yorumla
Bakaryerci Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Gönderde kesip yiyelim :) 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Çok küçükk Yorumla Bakaryerci +1 yıl Çok taze demek istedin sanırım :) Yorumla Soran +1 yıl -_- Yorumla Bakaryerci +1 yıl Şişe takıp çeviririz 😃 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ayy cani🙄 bebek daha bu Yorumla Bakaryerci +1 yıl @Fearlesgirll yaaa öylemii 😃😃 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Öyleee😄 şişe taktırmam ben bunu Yorumla Bakaryerci +1 yıl @Fearlesgirll o zaman yahnisini yaparız 😃 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Besliyip sevmekten başka hiç bişe yapamazsınız😄 Yorumla Bakaryerci +1 yıl @Fearlesgirll büyünce okey miyiz :) Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Hıhım o zaman bakarız :) Yorumla Bakaryerci +1 yıl @Fearlesgirll haha yaa çok iyisin ☺️ Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sağol🙂 Yorumla Bakaryerci +1 yıl @Fearlesgirll ne zaman büyür bu, acıktımda 😃 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Gel sana ıspanak falan yapıyım bunu yedirmem şimdi sana😅 Yorumla Bakaryerci +1 yıl @Fearlesgirll ıspanağı pişirme buna yedirde bi an önce büyüsün 😃 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sabırsız çıktın ya😂Sana vermiyom kuzuyu git kasaptan al Yorumla Bakaryerci +1 yıl @Fearlesgirll yaa ama ağlarım 😪 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Kuzu olsun 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 985 cevap paylaştı. Aşırı tatlı be 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 481 cevap paylaştı. behlül 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bence beyaz olsun ismi
Benek bence çok hoş olabilirmiş adıyla yaşasın şekerlik
🙂🙂
Bu çookkk tatlıııı, isim konusunda yardımcı olamayacağım
Vejeteryan olmak geliyo insan bunalrı görünce
Allahim yerim yerim yeriiiiim!!! 😍
Karaburun nasıl? 😂
😄😄
Böyle seslenmesi zor olur biraz uzun 🙂
Bu arada tüm kuzuların burnu siyah 😅
Bıyıklı olsun mu 🥸 ama çok cici ya kucağıma alıp sevesim geldi 🥰
Çok tatlı gerçekten
Aşşırı tatlııı evde besliceksen sevdiğin birinin ismini koy
Annesinin yanında büyüyecek 🙂
Annesi sen misin🙃
Yo bir annesi var😄
Hahshas peki
Annesi bana verdin bunu çok sevdimm
Büyümüş mü
cok tatlı maşallah. oynak bır tıpse. cilveli koy. eğer sakinse dilber koy :)
Erkek bu🤗
romeo koy :)
Ben buna neden romeosun sen der dururum 😄
öyle ama cok tatlı bısey maşallah. kurban oldugum allahım ne guzel yaratıyor.. olsun romeo guzel
Bulut olsun mu? En bi sevdiğim isimdir kendileri ☁️
Olsun
🥳
Senin tipini yerim yaaaaa ne güzel bişey bu oyle. İnsanın sarilasi gelmiyo mu 😂
Bir de peşimden geliyor nereye gitsem😊 sarılsam küçücük tutup öpüyorum
Çok güzel ya ama. Sana alıştı demekki:)
Ha bunun tipe bak yaaa mıncıklarım ben durmadan bunu. Çok tatlı şapşik
Bende çok seviyorum
Evet, KScan çok yaratıcı olmuş, acayip değişik, entersan... Aasvadsva 😂
😄😄
Yiyebilir miyiz?😁Çok tatlı Maşallah 😍😍😍Pamuk😍
Yiyebilirsiniz tabi ne demek 😄
Kirli burun derim ben 😄 çirkiiiiin tam ısırmalık 🥰
Kartanesi ya da Pamuk Olsun tüyleri pamuk gibi görünüyor
Ay ne tatlı pamuk gibi😍 Klişe olur ama Pamuk çok yakıştı yaa.
Hepsi pamuk ama🙂
Hanimiş babacuk babacuk olsun ismi
Güzel bu evet😄
Oyş anam yerimmmm vallaaa😂😂😂
Karagöz, kara burun ☺️
Çok tatlı 😍
Pamuk koyalım adını.
Şapşik olsun😄çok tatlı😍
Çok datlu yerum... şımarık olsun
Ama çok akıllı
mari-to nasıl
Güzel 😄
Nası okunuyor
Kasımcan
😅😅
Sürmeli? Maşallah çok tatlı.
Benekli, pamuk, kar çiçeği,
Soytarı bişiye benziyor :) soytarı olabilir
Canım kuzu cevirme çekti :D
Gerçekten çirkinmiş, çirkin olabilir
kebap olsun güzel kebap olur bundan 😂😂
Yahu belki damızlık
olsun genede kebap olur 😂😂
Olmuyor işte damızlık kesilmiyor😄😄
tamam kesilcee zaman haber wer 😂😂 neticede filmin sonunda kebap olcak 😂😂
Tamam veririm buğdaylar başak verdiği zaman
"Karaburun" derdim ben buna😂
Hepsi Karaburun, pek ayırdedici olmaz😅
Aaaa öyle mi 😂 hmmm o zaman farklı olan ozelligini isim olarak koyabilirsin bence daha orijinal olur
Meee oy
Topak
Caş ..
balbazar
Tatlış koyalım çok tatlı maşallah
Kavurma 🤤
Şiş kebap da olur
Tribe girmesin
Pamuk
Çoğunluğun isteği
Ama benim tüm kuzularım pamuk gibi
Pamuk :)
Çok marjinal gerçekten
Erkekmi dişimi
Erkek
Bulut ☁️
Çok yaratıcı 😄
Bende hayvancıyım yakında 50-60 tane geliyor
Öyle mii masallah
Gönderde kesip yiyelim :)
Çok küçükk
Çok taze demek istedin sanırım :)
-_-
Şişe takıp çeviririz 😃
Ayy cani🙄 bebek daha bu
@Fearlesgirll yaaa öylemii 😃😃
Öyleee😄 şişe taktırmam ben bunu
@Fearlesgirll o zaman yahnisini yaparız 😃
Besliyip sevmekten başka hiç bişe yapamazsınız😄
@Fearlesgirll büyünce okey miyiz :)
Hıhım o zaman bakarız :)
@Fearlesgirll haha yaa çok iyisin ☺️
Sağol🙂
@Fearlesgirll ne zaman büyür bu, acıktımda 😃
Gel sana ıspanak falan yapıyım bunu yedirmem şimdi sana😅
@Fearlesgirll ıspanağı pişirme buna yedirde bi an önce büyüsün 😃
Sabırsız çıktın ya😂
Sana vermiyom kuzuyu git kasaptan al
@Fearlesgirll yaa ama ağlarım 😪
Kalp olsun
Razi
Ben köyümü özledim nini mini nignini :))
Kuzu olsun
Pamuk
Tıfıl olsun
Bu neeee ❤️❤️
Pearl💖
Oy bebek ne tatlı la
Kurban olsun dkgkg
Maya🍫
Pamuk olsun
Tuniş
kuzu
Aşırı tatlı be