Sizce kediniz ya da köpeğiniz sizin cinsiyetinizi anlıyor mu? Ona göre verdiği tepkiler var mı?

Sizce kediniz ya da köpeğiniz sizin cinsiyetinizi anlıyor mu? Ona göre verdiği tepkiler var mı?

Kediler veya köpekler için onlara göre biz '' kendi hem cinsleriyiz ama sadece biraz daha büyük versiyonları'' oluyoruz. Köpekler özellikle sebep sonuç ilişkisi kuramaz. Geçmişe dair bizdeki gibi ''kin / intikam / merhamet '' gibi duyguları yoktur. Kısa bağlantılarla ve etkileşimlerle diplomatik olarak yaklaşırlar.
kesinlikle kin intikam duyguları var kocamın anası yavru iken papatyaya kızmış ve korkutmak için terlik atmış papatya kanatsız bir melek olmasına rağmen kocamın anasından nefret ediyordu
@huzunluyurek O belki de ''olumsuz bağlantı'' dediğimiz unsurlarla tetiklenen bir şeydir. Mesela bir köpeğin , '' karşısındakinin patisini kaldırıp yerden bir şey alır gibi yapması kendisi için acı verici olacaktır.'' kodlamasını yapması sürekli o 'köpeğe' karşı tetikte olmasına sebep olacaktır. Zira üstte belirttiğim gibi köpekler için biz 'büyük' köpeğiz.
İki cins içinde biz farklı bir türüz, bunun farkındalar ama onlarda İnsan - Erkek - Kadın kavramları yok, bunların ne olduğunu bilmezler. Lakin bizleri koklayarak, fiziki özelliklerimizden veyahut ses tonumuzdan cinsiyetimizi tahmin edebilirler.
Bence kediler ve köpekler cinsiyeti direkt "kadın" veya "erkek" gibi anlamıyor ama hormonal değişim ve enerjiye çok duyarlılar. Mesela Balköpüğü bana daha sevecen davranırken Zıpır babama farklı bir şekilde yaklaşır. Yani davranışlarını, ses tonunu ya da kokunuza göre farklı tepkiler verebilirler. 🐱🐶💕 Bu arada fotoğraftaki tatlışlık seviyesi çok yüksek! 🌸🐾
Cevap
8Cevap
oğluşum babası öldükten sonra resmen erkeklere düşman oldu erkek sevmiyor
Anlıyorlar evet.
Kediler vergi kaçırmak için konuşmuyor diye düşünüyorum.
Anlıyorlar bence, çünkü dişi bi köpek erkeklerle erkek bi köpekler kadınlarla daha iyi anlaş anılıyor genel olarak böyle
Bildiğim kadarıyla kadınların ve erkeklerin salgıladığı hormonlar sayesinde anlıyorlar.
Anlar. Kedi köpek gibi gelişmiş canlılarda bunu ayırt edecek yetenek var.
Anlar tabii, kendilerine yavru yapıyorlarya 🤫😉
Haa şimdi anladım ya
evet k adınlardan erkek köpeklere oral yaptıran çok.. hisseder köpekler
Anlıyordur büyük ihtimalle
Kesinlikle evet bence
Evet kokudan anlıyorlar
anlarlar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar