Seninle ortak noktamız çok , doğruya doğru demesini bilmiyor bu kadınlar, her şeyi yapar sonra yapmamış gibi davranır. Sonra vay efendim senin yüzünden falan bitmiyor djdjdjdj
Bak söyle kan kardeş gibi gozukurler ama birbirlerinin açığını ararlar ya şuna bak nasıl giymiş uyy yanina gelince ya aşkım çok yakışmış yok yok kilon belli olmuyor. Uzaklaşınca hiç te yakışmamis görmüyor mu bu derler dkdkdkkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanlar nankördür.
Elbette ki kadınlar ve cinsiyet ayrımı yapmadan insanlar.
Hemcinslerin kabullenmez şimdi ama seni taktir ettim adamsınn
Kadınlardan hiç haz etmiyorum ve anlaşamıyorum gereğinden fazla riyakar ve oyuncular.
Saygılar ablam baş tacısın adam gibi adamsın
Bilmukabele efenim 🫡
Kadınlar nankördür. Kedimden hiçbir nankörlük görmedim.
Tüm insanlar nankördür
Erkekler nankör
Erkeklerde nankörlük yoktur ve soru da 2 seçenek vermişim 😄
Kadınlar sjsjej
Shdjahz
Seninle ortak noktamız çok , doğruya doğru demesini bilmiyor bu kadınlar, her şeyi yapar sonra yapmamış gibi davranır. Sonra vay efendim senin yüzünden falan bitmiyor djdjdjdj
Bide acıtasyon yapıp haklı çıkmaya çalışırlar aboo hahah
Hehh aynen öyle kendi yaparsa sıkıntı yok ya canım derler , sen yaparsan aman efendim yok sus falan sjdjdjdj
Dahası var birbirlerine karşı bile düşman olurlar kadının olduğu yerde hep huzursuzluk çıkar ahxkah
Bak söyle kan kardeş gibi gozukurler ama birbirlerinin açığını ararlar ya şuna bak nasıl giymiş uyy yanina gelince ya aşkım çok yakışmış yok yok kilon belli olmuyor. Uzaklaşınca hiç te yakışmamis görmüyor mu bu derler dkdkdkkd
kadınlşar
Adamsın
sende öyle eyw
Erkekler
İkisidee
Kadınlar
Erkekler