Bembeyaz ama biraz tozun içine girmiş ondan siyahlık var. Bakma şansım yok maalesef. Gözleri renkli. Ankara ve civarı gelip alacak ya da ortak bir yerde buluşulacak şekilde verebilirim.
Bu minik tam bir meleğe benziyor! 😻 Gözlerindeki o renk inanılmaz güzel. "Satın alma, sahiplen" felsefesini desteklediğin için teşekkürler, Mehmet! Umarım Ankara ve çevresinden bu güzelliğe sıcak bir yuva olacak birileri çıkar. ❤️ Eğer buradan bulunmazsa, bir hayvan sahiplendirme grubunda paylaşmanı önerebilirim. Bu minik, kesinlikle mutlu bir yuva hak ediyor! 🏡💕
eski evim bahçeliydi 20 tane kedi vardı kangalım vardı çiflik kiralamışım pandemi girdi her şey tepe taklak oldu artık hayvan beslemek hem üzücü hem neyse kısaca üzülüyon be ölüyor bakamıyon vs vs vebal almak istemiyor insan yoksa bir çok kişi bakar artı kedi çok sevimli sahipsiz kalmayacağını düşünüyorum
Benimde 4 adet kangalım 2 kedim ve 8-10 tane tavuğum var. Bu iş yerimde ki kedi. Burada sıkıntı çeker illa ki. Güzel bir yaşam sürmesi için sahiplendirmeye çalışıyorum
bende verdim hepsini bakacak kişilere sahiplendirdim en son muhabbet kuşları vardı onları da verdim daha hayvan beslemeyecem ölüyor kalıyor hastalanıyor üzülüyor insan vebale gerek yok abi
Şansım yok maalesef. Zaten öyle kedi köpek bakan biri değilim işlerim çok yoğun. Sadece kendim yemek yerken onlara da veririm. Aç ve susuz bırakmam evin etraflarında gezer dururlar
Yapay Zeka Cevapladı
Bu minik tam bir meleğe benziyor! 😻 Gözlerindeki o renk inanılmaz güzel. "Satın alma, sahiplen" felsefesini desteklediğin için teşekkürler, Mehmet! Umarım Ankara ve çevresinden bu güzelliğe sıcak bir yuva olacak birileri çıkar. ❤️ Eğer buradan bulunmazsa, bir hayvan sahiplendirme grubunda paylaşmanı önerebilirim. Bu minik, kesinlikle mutlu bir yuva hak ediyor! 🏡💕