'' Yaşlanmak berbat '' diyerek ötanazisini isteyen Alain Delon'un yerinde siz olsanız ne yapardınız?
Ötanazi, bir kişinin veya bir hayvanın yaşamını, yaşamlarının dayanılamayacak durumda olarak algılanması sebebiyle, acısız veya çok az acıtan bir ölümcül enjeksiyon yaparak, yüksek dozda ilaç vererek veya kişiyi yaşam destek ünitesinden ayırarak sonlandırmak.
Ötanazi, bir kişinin veya bir hayvanın yaşamını, yaşamlarının dayanılamayacak durumda olarak algılanması sebebiyle, acısız veya çok az acıtan bir ölümcül enjeksiyon yaparak, yüksek dozda ilaç vererek veya kişiyi yaşam destek ünitesinden ayırarak sonlandırmak.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
asla istemezdim.. çünkü iyisiyle kötüsüyle yaşıyorum bu hayatı. ya hiç olmasaydık nerde olurduk?
Öyle ölmek bana yakışmaz en azından acı çekerek ölürüm
Bunu çok istiyorum aslında. Türkiye'de neden yasak
Aktif ötanazi Türkiye'de yasal değildir. Yürürlükte olan 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'na göre, hastaya ötanazi uygulayan fail (hekim), tasarlayarak (taammüden) adam öldürme hükümlerine göre yargılanır ve ağırlaştırılmış müebbet (ömür boyu) hapis cezasıyla cezalandırılır.
İşte neden. Çok saçma
Tasarlayarak adam öldürme diyor ya işte 😌
Ama ben istiyorum. Neden yani, intihar etmekten bir farkı yok bunun 😂 Mantıksız bir hareket
Git direk intihar et aynı şey zaten dediğin gibi yok deneyimlemek istiyorum dersen İsviçre, Hollanda ve Danimarka da yasal..
Daha acısız. Şimdi oraya git, cenazen oradan buraya gelsin o da gelirse bir ton dert..
Ganj nehri kenarında ölüsü yakılsın küllerini nehre döksünler diye ölümü bekleyen insanlar geldi aklıma 🙊
Sen öyle diyince, benim de aklıma o nehre girip yıkanıp arındığını düşünenler geldi aklıma. Hayatı sorguladım birkaç saniye 🙄
Iyyyy iğrenç birde o vardı di mi? Çin 1, Hindistan 2 bilindik en pis millet ya.
Evet evet... Hindistan benim için 1 numara ve üzerine pek kimsenin çıkabilecek olduğunu sanmıyorum. Çin'i ikiye yazarım ama
3e aday biliyorum bak aklıma geldi Endonezya mıydı yaaa bi köyü var bi özel günleri var bunların ölmüş akrabalarını mezardan çıkarıp süslüyorlardı Ayyyy çok korkmuştum ilk gördüğüm zaman
Evet orası Endonezya. Farklı bir adet ya, pislik sayılır mı. Bilmiyorum korkunç belki... Bangladeş falan oradan daha pistir muhtemelen
O da pis aslında ürkütücü o ayrı 🙊
Allahın verdiği canı Allah alir
Kesinlikle şart ötenazi, hak.
İsterdim, bazen acılar çekilmez oluyor.
İntiharla eş değer. İstemem
Ewet ama tüm organlarımı bağışlardım
İstemezdim
Hayır.
Zannetmiyorum.
İsterdim.
Hayır istemezdim
Kesinlikle