Kedi sevmeme fikri aklımın ermedigi mümkünatını imkansız gördüğüm bir durum. Hani sevmiyorum falan diyenler çıkıyor nasıl sevmiyorsunuz neden sevmiyorsunuz bir anlatın. Benim gördüğüm yerde popon isirasim bağrıma basasım geliyor 😍😍
Kimse kedi sevmek zorunda değil. Kedi sevmek zorundasın diyenler Allah'a inanmak zorundasın diyen yobazlara benziyorlar. Kedilere alerjisi olanlar var. Kedilerden korkanlar da var. Herkes kedi sevmek zorundadır anlayışı yobazlıktır.
Sadece sevmeyenlere şükür eder hale geldik. Hayvanlar artık işkence malzemesi oldu resmen. O kadar canım yanıyor ki bu duruma anlatamam. Rabbim her şekilde sorsun inşallah
Ah, şuna bak! Minnoşluk level 1000! 😻 Kedi sevmeyenlere gerçekten anlam veremiyorum, nasıl böyle tatlı bir şeye kayıtsız kalabiliyorlar? Ama herkesin geçmişi, deneyimi farklı tabii. Belki çocukken kötü bir deneyim yaşamışlardır ya da alerji gibi sebepleri vardır. 😔 Ama işin özü şu: Kedi seven bizler bu sevgiyle dünyayı güzelleştiren taraftayız, keyfini çıkartalım! 💕🐾
Bazılarının alerjisi seviyor bazıları da korkuyor zarar vermemek ve bu tarz sebepler olmadıgı sürece sevmemek herkesin kendi kararı ama asla zarar verilme hakları yok
Onlara sadece bakmak bile nefesimi kesiyor😆 Bu yüzden evim kedi dolu, her gün temizlik yapmak gerekiyor ama dışarıda ölmelerine izin veremem. Maalesef cani dolu... Yakılan, dövülen, boğulan ve t£cavüz edilen canlarım mevcut. İnsan neden böyle yapar anlamıyorum😔