hemen ısırmaya veya tırmalamaya çalışıyor. Tırmalaması için özel bir şey aldım, onu da yapmadı koltukları tırmalıyor hep.
sadece uykudan uyandığı zaman biraz sevebilirsem o kadar.
Bu hayvanın karakteri mi böyle? Neden sevdirmiyor veya elletmiyor? Ben ise onu öpmek, sarılmak ve mıncırmak istiyordum. :((
Merhaba , aslında kedilerin kendilerine has bir karakterleri bulunmaktadır, bu sebep ile kedinin cinsine ve karakterine göre kendini sevdirme olayı farklılık oluşturabilir.
Ayrıca kedi ile olan bağınıza görede değişiklik gösterebilir. Bazı kedileri ne kadar çok severseniz sevin kucağınıza aldığınız an hemen kaçmak isteyebilirler. Bu tutumlarında karakter cins farklılıkları yanında onunla olan iletişim biçiminizde önemlidir.
Yavru iken alınıp sürekli kucakta sevilen kediler bir nebze olsun daha ılıman olabiliyorlar ve kendilerini sevdirebiliyorlar. Evde başka bir kediniz daha var ise de kendini sevdirme taraftarı olmayabilirler. Her ne olursa olsun siz onları sevmeye devam edin. Kedinizin bakım, beslenme ve günlük sevgisini vermeyi ihmal etmeyin.
Geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum, seviyorum zaten ben de dikkat ediyorum bakımına ve gösterdiğim ilgiye.. tekrar teşekkürler :))