Ben çok seviyorum. Hatta imkanım olur olmaz evimde beslemeyi düşünüyorum. Mahallemizin kedileriyle haftasonları beraber kahvaltı yapıyoruz zaten:) Önlüklerini de giydiriyorum:)) Yani bazı insanların alerjisi olabiliyor özellikle kedi tüyüne açıkçası onlara saygı duyuyorum. Lakin sevmese bile bir insan bence her türlü canlıya saygı duymalı. Evet kedi sevmeyebilir ama görünce tekmelemek ya da iteklemek ya da ona zarar vermek zorunda değil. Her canlının yaşam hakkı vardır ve saygı duyulmalıdır.
Sevemeyebilirler kimse herşeyi sevmek zorunda değil :) . Mesela benim kedi alerjim var. Kedinin kılı, salyası, idrarı, dışkısı kısaca herşeyine karşı ciddi alerjim var. Biyolog olduğum için tüm canlıları severim. Ama dokunamam.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevmemek tiksinmek ayrı bu dediğin zorunlu olarak yaklasamamak
bu tatlı şirin şeyler sevilmez yaa :) 3 tane besliyorum gerçi dana kadar oldular birgün evlenirsem beslemeye devam ederim :) gelin adayınında kedi (hayvan) sevmesi şart benim için
İyi de sen şimdi köpekleri kötülüyorsun sonra diyorsun ki kedi sevmeyenleri aklım almıyor. Yani sen köpek sevmiyorsan başkası da kedi sevmeyebilir. Ne o köpeklere düşman gibi konuşman saçma
sizin gibi insanların kafasına yazık. içinde insan sevgisi olmayanın kedi sevmesini anlayabilmiş değilim. Yarın savaş çıktığında o kedi seni kurtarmıcak. Ben bi erkek olarak devlet beni askere aldığında cephede ben olucam. Ama siz de neeerde o beyin.