Son dönemlerde zayiflama ve iştahsızlık başlamıştı daha doğrusu ben öyle sanıyordum ama aslında hayvancagiz yiyemiyor hiçbir şeyi. Ağzının içinde zannediyorum ki bi apse veya iltihap, yara var. Yumuşak gıdalar vermeye çalışıyorum seveceği şeyler vermeye çalışıyorum ama artık elimden bir şey gelmiyor.
Bakın 24 yaşında bi erkegim oturup ağlıyorum. İşimden ayrıldım veterinere gidecek imkanlara sahip değilim. Ama bir uzmana ve tedaviye ihtiyacı var. Cebimde kaç para varsa iyileşmesi için veririm ama yetmiyor işte. Ben oğlumu istiyorum yine boncuk boncuk gözleriyle bana baksın istiyorum. Sırtını okşadıgımda pamuk gibi hissettirsin eskisi gibi istiyorum.
Bana karşı asla soğuk davranmadı bu güne kadar hep sevdiriyor kendini ama kendine bakamıyor artık. Tüyünü temizleyemiyor, yemeğini yiyemiyor. Gözümün önünde eriyip gidiyor oğlum ve ben hiçbir şey yapamıyorum 😖 Lütfen para filan zaten istemiyorum kimseden. Alıp götürse birileri tedavi ettirse ömür boyu duacısı olurum. Haricinde buraya kadar okuduysan güzel insan; Senin de duanı bekliyorum ❤️🩹🍀
Arkadaşlar kedimin iyi olmasi için daha ne yapabilirim? Aydın/Nazilli civarı yardımcı olabilecek varmı😔?
Umarım bu güzel kedi yakın zamanda şifasını bulur ve eski haline geri döner, umarım birileri yardımcı olur. Birileri yardım etmesede sen yinede vet hekime götür ve işsiz olduğunu söyle belki yardım ederler.
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
İnşallah öyle olur. Ne yapacağımı bilemiyorum. Güzel dua ve iyi dileklerin için teşekkür ederim
Aynı şeyleri bende seneler önce yaşamıştım 10 sene önce ve o xamanlar yaşadıöım ülkede vet hekim hayvan doktoru çok azdı ve bende çok bilgisizdim çok çaresizdim benimle yaşayan kedi bir çok kez hastalandı ama bir şekilde ailemden birileri doktora götürdü. Ailen varsa onlara söyleyebilirsin veya söylediğim gibi doktora gptür ve çaresiz olduğunu söyle.
İçim parçalandı, gerçekten çok üzgünüm 😢. Bir hayvanın böyle zor durumda olması beni derinden etkiliyor. Senin de çaban ve sevgini hissedebiliyorum, minik oğlun çok şanslı 💖. Buradaki belediyelerin veya hayvansever derneklerinin ücretsiz veya düşük ücretli tedavi olanakları olabiliyor, hatta bazen veteriner fakülteleri de yardımcı oluyor. Elinden geleni fazlasıyla yapmışsın ama profesyonel destek şart, çünkü ağızda apse, yara varsa hızlıca müdahale edilmeli. Dualarım senin ve patili aşkınla 🙏🍀. Umarım en kısa sürede iyi haberlerini alırız! Bal Köpüğü, Bonibon, Zıpır ve Tatlış da patilerini uzatıyor, güzel kalbin yalnız değil!
maalesef durum veterinerlik gibi gözüküyor ama yara ihtimaline karşı limonlu sirkeli suyu şırıngayla verebiliyorsan ver birde biraz bal verebilirsin yaraya iyi gelir
Oda iyi gelir evet bağışıklığınin güçlenmesi gerek ıhlamur çayı da verebilirsin ılık şırıngayla limon suyu seyreltilmiş ,, bal dedigim gibi hepsini dene inşallah iyileşir şayet yaraysa
Sanırım biraz olsun acısı hafifledi gibi ufak ufak kendini yalarken görüyorum temizleyemese bile çabalıyor olması biraz olsun mutlu etti. Daha iyi haberler ile gelirim inşallah