Kedim çok az miyavlıyor 😞
Güzel cevap yazan arkadaşlara sürpriz yapacağım.

Kedim çok az miyavlıyor 😞
Güzel cevap yazan arkadaşlara sürpriz yapacağım.
Yine de ciddi cevap verelim🤪 Kediler bir sorunları olduğunda ya da bir şey istediklerinde miyavlar. Tanıdığı birini saatler sonra yeniden görünce de selam niteliğinde tek miyav bırakırlar ortaya.
Kedin mi oyna biraz mutlu et benim kedide de aynı sorun vardı genellikle çok canları sıkıldıkları zaman aynı insan gibi düşün hani moralimiz bozuk olunca falan ne oluyor hiçbir şey yapasımız gelmiyor hiçbir şey konuşaşsımız gelmiyor ya onun gibi
Cins kediyse kendisi için büyük bir sorun oluşmadığı sürece miyavlamaz (büyük sorun tuvaletinin yapacak yerinin olmaması uzun süre mamasız ve sevgisiz kalması gibi)
@aysuaava soruyu görünce direk atladım fotoyu görmedim aw tuzağa düştük bu neçe bir durumdur
@aysuaava ahahsh ne alaka yav fotoyu görsem yazmak yerine küfredip çıkardım böyle saftirik gibi yazınca kötü hissettim bilseydim yazmazdım demek adamlık değil mi sen söyle faik baba fdsfaads
@aysuaava zaten sen bize adam diyemezsin lafınızı geri alın sjsjsjfdsjf
@aysuaava seni kınıyor ve şu videoyu ( https://www.youtube.com/watch?v=-nGiPCoqm40 ) tekrar izlemeni acayip bir şiddetle tavsiye ediyorum fdsafas
@aysuaava iki geyik yapalım dedik meclis başkanına dayı dedin sen erkek olsaydın bu gidişle yengeye de elif derdin sdfsdafdas
@aysuaava adam deseydin allah allah 😂
Vallahi o kedinin miyavlamaması normal resminde kedi senin güzelliğine bakmaktan miyavlamayi aklına bile getirmiyor
Cevap
27Cevap
Sorunun soruluş amacı cidden kedi mi şimdi :D
Hayvanın üstünden kalkabilirsin mesela, sende biliyorsun ki kediyi yaklaşık 3 dakika sonra görüyorlar.
Kedinin üstüne abanmış bide diyo ki kedi miyavlamiyo. Ayrıca miyavlasa nolcak acaba ne anlican?
senin kedin (pussy) bu aralar hiç rahat durmuyor belliki kaşınıyor sevilmek hatta başka şeyler edilmek istiyor...
Erkekler:daha net bi foto olsaydı yorum yapabilrdik. Kedi neden miyavlamıyor diye
😎 odak noktamız kedi 🐈⬛
Tabi canım hepimizin odak noktası o zaten
Daha fazla temas ve zaman geçir. Miyav olmasa bile mirildamalar duyarsin.
Okşamak lazım biraz bu kediyi daha detaylı da anlatırım istersen 😉
Sen de artık nasıl bir yokluktaysan teyzem ya sürekli aynı görseli paylaşıp soru soruyorsun. Kediyi sal dışarı gitsin kurtulmuş olur
böyle olduğu için dua etmen lazım. fazla miyavlayınca çok baş ağrıtıyor
Obje sevmediği için bunalmış hayvan, eziyet etmeyi bırak.
Oynama lazım. Ne kadar çok oynarsan o kadar sevdiği hareketi öğrenirsin, o kadar da miyavlatırsın
kuyruğuna mandal tak akşama kadar miyavlar 😂😂
Rahat Burak hayvanı 😂
Süt istiyordur işte, öyle memeleri görsem ben miyavlarım :)
A g ben kediyi görmedim orada daha güzel şeyleri gördüm 😂
Bu manzaraya kedi olsam ben de miyavlamam mk.
Sen böyle kal rahatsız olma diye
Miyavlamak istemiyordur.
Bizim Rıfkı ne miyavlamasi anirir hehdjdu
Kedin bile sana miyavlamıyo, sevmiyo seni 😂
Ten rengin güzelmiş çok şey yapılabilir
Gıdıkla miyavlar kesin
Soruyu kim sordu ben ona takıldım. Siz mi Memeniz mi? Kimi muhattap alalım.
Miyav konuşma kitabı almak lazım
tamam abla gorduk memeni silebilirsin
Sen miyavla karşılık verir
Kesine bir eş bul miyavlaması dinsin
konuş onunla
ama memelerinle değil
Fotodaki sen misin kız xdndmd
Sen miyavla yerine
Miyavlatırım ben
Sohbet et kediyle
Süt ver susar) ama raze süt🤣
Soka girmiş kocaman sıkıştırmış sın