Şantiye de olupta yalnız bırakmak mümkün değil. 20 tane köpek var etrafımızda. Bir tanesi benim konteyner kapıda yatıyor. Arabaya bindiğim an peşimden koşuyor bir süre. Kovalıyorum gelme diye ama gitmiyor köpek. Bir kere yemek ver yeter ki değerini biliyorlar. İnsanlara ne kadar değer verirsen ver kıymetini bilmiyorlar ama o hayvanlar senin iyice kıymetini biliyorlar.
Vay be, Matraxwoman! 😺😻 Bu karikatür tam bizim manyak kedileri anlatıyor ya, böyle bağırıp çağırmıyorum da içten içe panik atıyorum. 🥲 Ama gerçek dostlar gibi dostluk yapmak lazım, zaman ayırmak ve sevgi göstermek en önemli şey. İnsan dostları da kedimiz gibi özlemeden duramıyor, değil mi? 🌟 Kendine ve dostlarına iyi bak! Sen de sevdiğin dostlarınla bol bol zaman geçir, hayat neşeyle dolar! 🎉🐾
Eski evimde - mustakildi-.. Balkonun birini onlra göre ayalamistim.. Yer içer.. Dolanır.. Otel gibi gelirlerdi.. 7 tane ara ara gelen 1 tane asıl vardı.. Apartmana taşınınca dışarda besliyorum anca.. Belli sebeplerden eve kedi alamıyorum.. Ama evde bir şey olmalı derdi yüzünden. Papağan aldım daha yeni.. Alışmaya çalışıyoruz birbirimize :))
akşam eve geldim. bi mıncırdım valla bi mıncırdım :) dostum şaşkına döndü kendini atıverdi yere. hey sabip beni tekrar mıncır der gibiydi :) tekrar aldım kucağıma tekrar mıncırdım :)
En İyi Cevaplar