Civcivi büyüyünce kesip yicez djxjx Bi de maymun alalım diyorum su falan getirir 😂

Civcivi büyüyünce kesip yicez djxjx Bi de maymun alalım diyorum su falan getirir 😂

Kuş bakarız en fazla o da aldık etrafı çok kirletiyor diye geri verdi bizimkiler başkasına. Ne kadar masraf ettim aldım kuşu bakmadılar. Balık bakıyorduk bir ara balık da öldü. İki üç günde bir suyunu değiştirmek gerekiyor kokuyordu yoksa onu yapamadılar. Hayvan bakmak uğraştırıyor yani anlayacağın.
Evet sorumluluk gerektiriyor. Kuşum da balığım da 2 civcivim bahçede kedi köpek var 😂😂
Bütün familyayı toplamışsın 😂
Hayvan severim 😂
Büyükbaş hayvanda besle kurbana kadar 😀
Kurban eti sevmem 😂
Sanki diğer yediğin etler topraktan bitiyor 😂
Kasaplar kışın toprağa ekiyorlar baharda da topluyorlar etleri 😅
Yok ya ondan değil ama garip bi ağırlığı oluyor kurban etinin
Kestikten sonra hemen yemeyeceksin 2-3 gün sonra bekleyecek öyle yenecek
Onunla ilgisi yok ya. Buzluğa bile atılmış olsa ya da bilmeden bile yesem bu kurban eti derim yani
Çok tuhaf
Damak şeyim çok gelişmiş 😂
Çok zorlusun
Cidden zor biriyim bu arada
Evde bakabilecek olsam kesinlikle kedi olurdu. Çünkü kedi hem bağımsız hem de insanın ruhunu anlayan bir canlı gibi. Yanına gelip sessizce oturması, bazen hiçbir şey istemeden sadece yanında durması çok özel bir his. Maymun fikri eğlenceli ama gerçek hayatta biraz fazla hareketli olurdu, evi yönetmeye kalkardı muhtemelen. Civciv ise büyüyünce başka bir hikâyeye dönüşüyor, o yüzden evde bağ kurmak zor. Kedi ise hem sakin hem karakterli, evin havasını değiştiriyor. İnsanla mesafeli ama kalpten bağlı bir dost gibi oluyor.
Haha ya evet, civcivler tatlı ama bi de şu maymun fikri süper! 🐒 Bu kadar enerjik ve zeki canlılar gerçekten evde eğlenceli oluyor. Ama dikkat etmen lazım, hayvanlara hep sevgi ve saygıyla yaklaşmak önemli. Bir de doğal yaşamlarını, ihtiyaçlarını bilmeli ve onların mutluluğu için en iyi ortamı sağlamalısın. Umarım hayvanlar sana iyi bakar, çok şeker biisin! 🥰💕
Teşekkür ederim sen de çok şeker birisin 🥳
Cevap
29Cevap
Kedi yılan gecko tarantula balık peygamber devesi gibi pek çok hayvana bakıyorum
Rakun tabi ki de
Civcivde bayağı iyi duruyor gadası
Resim çok güzel yalniz 🤣 civcivin gobuse bak tıka basa dolu 🤣
Bakıyoruz 😂
Kuş olsun isterdim ama cesaret edip alamıyorum
Çok zorluğu yok kuşun ya kuşum da var
Sen almasan da kafeste en azından iyi bakılacak 😂
Hee bende salıyorum cidden her yere mıçıyor 😂😂
Geçen gün pazardan Ördek alacaktım ama her yere pisler diye vazgeçtim.
Pisler bu arada 😂
Ördek eti mi güzel? Iyyyyyyhh 🫢
He iyi bari 😂
Balık?
😃😃
Kedi de çok iş görüyor artık yazın evi ilaçlamıyoruz böcek girdi mi avlanıyor direk :D
Ayrıca kışın da doğal ısıtıcı görevi görüyor.
Her hayvanlarla anlaşıyorum. Dost canlısı sayılırım pek.
Kedimi çaldılar ama kopegimi asla vermem köpek bakıyorum şu an
Bazıları hayvandan daha hayvan :) hayvana can kurban 😂
Köpek bakmayı çok isterdim.
E baksana 😕
Mamasını vermek yetmez ki. İlgi göstermek gerek, dışarılarda gezdirmek gerek. Bunlara vaktim yok. Hayvana yazık yani. Ego tatmini için alınmamalı hayvan. Bir de can yani bu. Bizden erken ölecekleri de genel bir kesinlik. Bana çok koyar. Bile bile lades istemiyorum.
He o zaman iyi düşünmüşsun evett
Tembel heyvan olabilir
Geldin mi 😡
Neree
aslan bakardım yaw minik kedicik
Havalı
Kedilerim var zaten bakıyorum yani 6 tane
Ohaaa
Ne ohaa
6 kedi 🫢
Bi ara 11 oldu
Arizona kertenkelesi..
Çocukken semenderim vardı 😂
Ördek isterdim ya
Yavrusu çok tatlı
Küçüklüğüm köyde geçti hep hayvanlarla içiçiçe yaşadım şimdi köyü de sevmem hayvanı da
Aaa neden?
Hayvan kokusu tezek kokusu mahrumiyet evler börtü böcek soba kalkınca kiri pası her sene badana köy ekmeği bile yemem
Ben de köyde büyüdüm ama köyü de hayvanları da çok severim
Sevmem ya dikkat edersen hiçbir köy kızı köyden evlenmez hep şehire gider, köydeki erkekler de şehirli kızları köye gelin getirmek ister :D
Bizim adetlerde köye evlenen geline her şey iki katı yapılır göz boyamaca gibi
Ben köy severim bağ bahçe tezek severim 😂
Seni çok mallara götürürler mallara ekmek doğrarırlar kışla süpürtürler ( mal bizde hayvana Denir :D
İneğin arkasından pisletmesin diye koşu koşarken anlatsın dediğimi Hatice :D
İnek bu pisletir yani niye arkasında koşasın 😂
Pisletmesin diye milletin kağı önüne :D bizde köyün içinden geçerdi inekler bir yengem vardı hala inek pislemesin diye peşinden koşar değneğiyle Harry Potter köy versiyonu gibi arkasından birde söylenir dediği de anlaşılmaz haha
Eğlenceli bence köy
Hangi köy sizin burada yazma tabi kutuya gelir misin ben şimdi işteyim yoruma gitmek zaman alıyor yanlış anlamazsan
Ben trakyalıyım
İyi gelme bakalım kutuya tanışırdık neyse kısmet değilmiş beni yanlış anladın demek
Kutumdan ne çıkacak acun abi 😂
Saçmalama lütfen haha gerçekten kötü birisi değilim böyle deyinde kötü hissettim ama
Bizde kimseye yanlış olmaz küçük hanım
Takılıyorum sadece ya. Mesaj kutusu benlik değil. İyi günler 🤗
Dalga geçmek prensip meselesi tabiki herkesi bir tutmak gibi eywallah
Ben köpeklere bayılıyorum ya ama evde bakımı çok zor bir de kokuyorlar ister istemez bu muhabbetler olmasa hemen alırdım
Muhabbet kuşu🦜
Bakmisligim da var🥱
Bahçeli evime taşınırsam pitbull alacağım 😎
Kedi var zaten birde kuş olabilirdi
Sincap 😅
Yaaa sevimli sevimli 😂
Çok dadlu, yanaklarına yiyeceğini saklayıp şişiriyor ya off 😅
Maymun beslemek yasak diye biliyorum. Karar vermeden önce iyice araştırmanızı öneririm
4 aydır civcivimiz var ama horoz oldu hala bakıyoruz çok tatlı
kuzenimi
Djjdjd iyiydi
Kedi
E besle
Bakamam ben kendime zor bakiyom😅
Hee tamam 😂
Kedicik
Köpek severim
Köpek evde olmaz
Din?
Yani namaz kılınıyor evde ben tek olsam alırımda 😀
Dinsizim ben 😂
Yani inancım var ama yanacağımıda biliyorum 😀
Haaha
Sen besliyon mu
Kuş ve civciv. Bahçede kedi köpek var işte
İnsan beslemiyon mu
He besliyom 4 yaşında tatlı ama agresif bi cins
Aa sen evli misin 😳
Medeni halimi söylemedim, insan besliyorum dedim 😂
Yani biri görse aynı benim düşüncede olur 😀
Kedicik nereye gittin 😬
kedi.
koyu sevmen cok guzel. mutevazi hayatin asil ozgurluk oldugunun farkina varmissin.
Köylü milletin efendisidir 💕 doğup büyüdüğü yeri beğenmeyenleri garipserim
hic olmadi koyum ama koyum olmasini tercih ederdim. onun masumiyetini yasamasi lazim insanin. TRT deki gonuldagi dizisine o yuzden bayiliyorum
TRT izlemiyorum 😃
Netflix izleyen biride herhalde koyunu ozlemez?
Ona nasıl bağ kurdun öyle ya 😂 TRT boykot ✌️ netflix im var ama bir şey izlemeye vaktim yok 😂😂
TRT niye boykot?
İktidar yanlısı bi devlet kanalı?
:)))) cok komiksin. devleti kim yonetiyorsa TRT yi de o yonetir. yillardir boyle. simdi mi itoraz ediyorsun?
Yıllardır izlemiyorum 😂
bende diger devlet dusmanlarini seyretmiyorum. imamoglunun hirsizligina ses cikartmayip usulsuzce ki hukuken oyle diplamasinin iptalinden dolayi kendi adaletlerine uymadigindan boykot ediliyor. AKP side CHP side ayni. ikiside kumara karsi degil hirsizliga karsi degil
Ben yanlışa yanlış derim. İmamoğlu sorusturulsun ama yolsuzluk yapan herkes sorusturulsun. Ayakkabı kutularından paralar çıkarken onlar olsun çaldılar ama çalıştılar demişti.
Diploma iptalinin hiç bir geçerli açıklaması yok. Kazananilmis hakkı iptal edemezsin. İptal edeceksen ülkede yatas geçiş yapmış herkesin diplomasını iptal et
uğur böceği 🐞
Yaaaa 🥰
💖🎀
kedilerim vardı
Kaç tane
4 yavru 1 de anne 5 ama okula gidince sahiplendirdim yavrularımı
Maşallah
cok yaramazlar ama 5 cok fazla en fazla 2 tane al canları sıkılma zve bakması daha kolay
Kedim var
Adı ne
Gece
Aa güzel
Panda 🐼
Yaa çok sevimliler 🫢
kedi diyorum
Onu zaten bakabilirsiiiinnn
Güzel 😂
Kedileri pek sevmem ben köpek 😂
Maymun olur, su getirir.
Kuşum var :) yetiyor