Evcil Hayvanlar Evde bakmak için hangi hayvanı tercih ederdiniz? ELavinia Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bütün türler serbest olarak düşünün..🐨 Koala veya penguen 🐧 Evde bakmak için hangi hayvanı tercih ederdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FotoModel Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Tercihim sultan papağınından yana. Besliyorum aynı zamanda. 1 0 Yorumla
alfonzoox Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 1 tane dişi kaplanım olsun isterdim sağımı solumu tırmalasın. 0 0 Yorumla
trobe Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Hayvanı tercih ederseniz ne aw sizin gibiler hayvan asıl seni köpek eder tasma bağlar kapıya kordum 0 0 Yorumla
_BuBenimÖyküm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kedi olsun. Ne istediğini biliyorlar en azından 1 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Penguen +1 yanına bi de panda fena olmaz 😅 1 0 Yorumla
Tuygun_M34 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Ben kedi istiyorum ama bahçem olsaydı kesinlikle büyük köpek sahibi olurdum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Kedi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tercihim sultan papağınından yana. Besliyorum aynı zamanda.
1 tane dişi kaplanım olsun isterdim sağımı solumu tırmalasın.
Hayvanı tercih ederseniz ne aw sizin gibiler hayvan asıl seni köpek eder tasma bağlar kapıya kordum
Kedi olsun. Ne istediğini biliyorlar en azından
Insan kanka jsjiddjjfifdc
Penguen +1 yanına bi de panda fena olmaz 😅
Ben kedi istiyorum ama bahçem olsaydı kesinlikle büyük köpek sahibi olurdum
ben kendime zor bakıyorum ya
papağan hocam
Cennet papağanı
Kedi 🐈
Boa yılanı 🤣
Kedi
Sanırım koala
Kedilerim var.