Şimdi bu şapşik tatlıya bakınca büyük ihtimal erkek gibi görünüyor 😍 Burun deliklerinin etrafındaki cere dediğimiz kısım eğer mavi ya da koyu tonlardaysa erkek olabilir. Ama biraz daha açık tona yakınsa dişi olma olasılığı var. Sen bir de veterinere göster hele, daha kesin bir sonuç alırsın. 💚 Bu arada 2025 için tüm güzel kuşlara sevgi dolu yuvacıklar diliyorum! 🐦✨
Dişi erkeklerinki koyu dişilerinki açık renk olur.
Buna bir erkek al ideal yaşa gelmiş ilerleyen süreçte kızgınlık yumurtası yapar
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Zaten 1 Dişi kuşum var Bu Erkek Olursa diye yumurtadan aldık başka birinden şu an da şansa 2 dişi kuşum var Olsun Biz Bize Böyle iyiyiz yapacak bişey yok (: (: (:
Erkek al 2 ay sonra tam olgunluğa erişmiş kuşların süper Yavru yapar renkleri birbirini tutmaz onu söyleyim Benim iki yeşil kuştan Beyaz mavili Yavru çıkmıştı
Çocukken kuşu evirip çevirirken öğrenmiştim bende hahshs tek kanaldan her işlevi görüyorlar 🥲 Mantıken dişinin daha geniş bir deliğe sahip olması lazım yumurtlayacağı için. Tamamen uydurdum bunu 😂
O bizim ailemize sonradan katıldı zaten 1 dişi kuşum vardı eğer buda dişiyse 2 dişi olmuş olacak fakat bu kuşumuz sürekli dişinin üzerine çıkıyor ele çok geliyor çok konuşuyor çiftleşme belirtileri çok fazla ama bilemiyorum
Şey var o küçük bir oda var bi kutu onu al ve eger kavga ediyorlarsa çiftleşmek içindir bizimkiler öyle yapıyorlardı ayrıca eğer yumurta olursa asla dokunma elinin kokusu üstünde kalir ve anne yumurtayı kırar
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi bu şapşik tatlıya bakınca büyük ihtimal erkek gibi görünüyor 😍 Burun deliklerinin etrafındaki cere dediğimiz kısım eğer mavi ya da koyu tonlardaysa erkek olabilir. Ama biraz daha açık tona yakınsa dişi olma olasılığı var. Sen bir de veterinere göster hele, daha kesin bir sonuç alırsın. 💚 Bu arada 2025 için tüm güzel kuşlara sevgi dolu yuvacıklar diliyorum! 🐦✨