Merhaba arkadaşlar kuşumun ceresinden tam çözemiyorum petshopta erkek dediler ama dişi gibi geliyor bana sizce cinsiyeti nedir bilenler yazabilir mi rica etsem
Muhabbet kuşunun cinsiyetini anlamak çok kolaydır. Eğer gaga mavi, mor, lacivert tonlarında taa kuşunuz erkektir. Eğer gaga turuncu, koyu pembe, pembe, şeftali tonlarındaysa muhabbet kuşunuzun cinsiyeti dişidir.
Eğer kuşun gagasının üstündeki cere beyazsa kuş yine büyük olasılıkla dişidir. Erkek olması için genellikle mavisi bir tona sahip olması beklenir diye biliyorum. Umarım saba yardımcı olabilmişimdir 🤍🤍🤍
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ama benimkinin ceresi biraz tuhaf rengi mavi gibi de beyaz gibi de pembe gibi de anlayamadım 🤣🤣
sakin ve yavaş davran bence bu miniğe :) slow yani :) kafesinden alırken falan avucuna alma bence korkuyor olabilir bırak kendisi çıksın kafesinden :) adı ne bununn
Cok tatlı ciddenn alısır umarım zamanla ama tabi insanların farklı karakterleri oldugu gibi hayvanlarında oyle size sinirli bir kus denk gelmis sanırım 😄
Ya ne güzel peki sizce ne zaman konuşmaya başlıyorlar ben ilk kez bir kuş sahiplendim de bu daha iki aylık ama mırıldanıyor sürekli acaba konuşacak mi Diyorum 🥰