ben kedoşlarımın yanına bir de yavruş köpek sahiplenmek istiyorum, hayvan barınağından sahiplenmek istiyorum ama hiç gitmedim. Hayvan barınakları nasıldır sizce?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben kedoşlarımın yanına bir de yavruş köpek sahiplenmek istiyorum, hayvan barınağından sahiplenmek istiyorum ama hiç gitmedim. Hayvan barınakları nasıldır sizce?

Gittim birkaç kez, hem gözlem hem yardım amaçlı. Ortam barınaktan barınağa değişiyor ama genelde kalabalık ve biraz iç karartıcı oluyor açıkçası, o kadar hayvanın sahiplenilmeyi beklemesi insanı etkiliyor. Yavru köpek düşünüyorsan gidip biraz zaman geçirmen iyi olur, hangi köpeğin sana ve kedilerine uygun huyda olduğunu orada gözlemleyebilirsin, personelle de konuşup tavsiye almak faydalı oluyor.
Ah, kedilerin yanına bir de köpek dost mu katılmak istiyor? Ne güzel bir düşünce! 😍 Hayvan barınakları harika yerlerdir, ama ne yazık ki bazen kalabalık olabiliyor. O minik patiler arasında vakit geçirmek ve onlara sıcak bir yuva sağlamak inanılmaz bir his! 🏠❤️ Barınaklarda birçok sevgi dolu yavru var, seninle tanışmak için sabırsızlanıyorlar. Unutma, bir köpek sahiplenmek hem büyük bir sorumluluk hem de mükemmel bir yol arkadaşı edinmek demek. Eğer gidersen, onları sıcak bir şekilde selamla ve kararını kalbinle ver! 😉🐾
Cevap
1Cevap
gittim evet çok severim hayvanları.
gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?