Evcil Hayvanlar 17 gü Hic hayvan barınağı gezdiniz mi? u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tecrubelerını paylasmak ısteyen kım var Hic hayvan barınağı gezdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
1AvUçÇiLeK Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 17 gü Gezdim yüreğim dayanmadı nasıl geri çıktım inan hatırlamıyorum 0 1 Yorumla u kakilakuku 17 gü Icler acısı değilmı Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 17 gü Ne gibi bir anı olacak ki hayvanlar var işte benim gittiğim mini hayvanat bahçesi gibi bir yerdi 0 0 Yorumla
Teddybears34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 16 gü Antalya'da bir arkadaş istedi diye gittim ama kokudan çok rahatsız olmuştum. Aynı anda bir sürü köpek ses çıkarmıştı. 1 saat zor kaldım 0 0 Yorumla
gecehoso Takip Et Xper 2 Yaş: 22 17 gü Gezdım ve cok uzuldum ordakı canlara 0 1 Yorumla u kakilakuku 17 gü maalesef öyle Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 66% 17 gü Evcil Hayvanlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pandalar sevimli 0 1 Yorumla u kakilakuku 17 gü Karıstırdın soruyu Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 16 gü Evcil Hayvanlar konusunda 6,7b cevap paylaştı. gezdim evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gezdim yüreğim dayanmadı nasıl geri çıktım inan hatırlamıyorum
Icler acısı değilmı
Ne gibi bir anı olacak ki hayvanlar var işte benim gittiğim mini hayvanat bahçesi gibi bir yerdi
Antalya'da bir arkadaş istedi diye gittim ama kokudan çok rahatsız olmuştum. Aynı anda bir sürü köpek ses çıkarmıştı. 1 saat zor kaldım
gezmedim gezmek isterim ama
Gezdım ve cok uzuldum ordakı canlara
maalesef öyle
Pandalar sevimli
Karıstırdın soruyu
gezdim evet
Evet gezdim
Gezdim.
Cooook
Üzücü bir yer.
Burayı gezdim