En son ne zaman gittiniz ve hayvanlara üzülüyor musunuz?

En son ne zaman gittiniz ve hayvanlara üzülüyor musunuz?

Gittim. Okul gezisinde gitmiştik hayatımda yaşadığım en rezil anlardan biriydi. Okulun aptalları toplanıp hayvanların taklidini yapardı, yoldan geçen onları sakat sansa yeridir.
Kesinlikle.
Hayvanların doğal yaşam alanlarından alınıp, kafeslere kapatılıp, insanlara sunulması hoşuma gitmiyor. Ne kadar iyi bakılırsa bakılsın, bu hiç hoşuma gitmiyor.
Hayatımda hiç hayvanat bahçesine gitmedim, gitmem. Bu rezilliğe ortak olmak istemem.
Daha önceden insanlardan oluşan hayvanat bahçeleri vardı. Detaya girmek istemiyorum. Merak edenler gerekli araştırmayı yapıp, bilgi edinebilirler. Bu, bir insanlık suçuydu.

Hayvanlar, insanlar gibi hayatta kalmaya çalışıyor. Onların tek amacı, bu dünyada bir yer edinmek ve yaşam mücadelesi vermek. İnsan hayvanat bahçesi insanlık suçu, evet... Peki hayvanat bahçesi neden normal karşılanıyor? Bu da bir suç değil midir?
Doğru söylüyorsun
Teşekkürler @chungcha
Gittim. Onları görmek güzel evet ama doğal ortamından uzaklaştırılması üzücü. Tüm gün evde durduğumuzda nasıl bunalıp kendimizi dışarı atmak istiyoruz ama onların öyle bir şey yapma gibi bir lüksü yok. Bence bu duruma da artık son verilmesi gerekiyor.
Gitmedim, gitmem, çocuklarımı da yollamam.
O hayvanların yaşaması gereken yer orası değil.
Hayvanlar eğlence aracı olarak görülmemeli.
Kendi doğal ortamlarında yaşamalılar.
Cevap
18Cevap
Küçükken giderdik. Ben de cidden üzülüyorum durumlarına ama işin acı tarafı o hayvanlar doğaya da salınamaz , salınırsa büyük ihtimalle ölürler.
Gitmiyorum. Onlara para kazandırmak anlamına gelir bu. Hayvan görmek isteyen safariye gitmeli.
Çocuktum gittiğimde
En son 6 7 sene önce gitmiştim. Tarsus hayvanat bahçesiydi.
Gitmem de
Karşıyım
Hayvanlar doğaya bırakılmalı
Zulüm dur
çocukken gitmiştim
çok üzücü geldiği içinde bir daha gitmedim
3 sene falan oldu İzmir çiğli doğal yaşam parkı, gereksiz görüyorum özellikle kuşlar vs
Gittim gezip görmeyi de seviyorum açıkçası. Yani tabi manzara karşısında üzülüyorum ya yalan yok
Kardeşimin odasına çok fazla girmişliğim var tabii
Çocukken gittim Ankara 'da. Üniversitede Eskişehir'de gittim.
Kesinlikle gitmedim ve gitmeyi düşünmüyorum. Sadece eziyet yaptıkları 😥
Çocukken gitmiştim ancak bir daha gitmem söz konusu olmaz..
4 yıl liseye gittim sayılır mı
Yeap
When I was a Child:)
Çok küçükken gitmiştim
Hayır gitmedim. Gitmeyi de pek düşünmüyorum.
Gittim uzun yıllar önce
Gittim ve bende üzülüyorum.
Evet çocuktum gitmiştim.
Hiç gitmedim gitmem dee
2 sene önceydi sanırım
Hayır ben gitmedim seviyorum zaten
Gittim
gitmedim
çocukken.
Gitmedim, gitmem.
evet
gittim çok kez