Evcil Hayvanlar Arkadaş kendini bukalemun sanıyor 🤔 psikologa götürmem gerekir mi 🤔? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Arkadaş kendini bukalemun sanıyor 🤔 psikologa götürmem gerekir mi 🤔? Arkadaş kendini bukalemun sanıyor 🤔 psikologa götürmem gerekir mi 🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Gerekmez bence 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beni de götür bir zahmet Kendimi çiçek sanıyorm 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Gerek yok bence 😂 1 7 Yorumla Catutigernos 1 yıl Normal mi diyorsun kimlik bunalımında olabilir mi 🤔 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Hayatı sorguluyor da olabilir🤔 Yorumla Catutigernos 1 yıl Hayatı niye sorgulasin aşk acısı mi çekiyor acep 🤔 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Bilemiyorum kafası başka yerlerde gibi🤔 Yorumla Catutigernos 1 yıl Yooo kafası halıda gayet 🤔 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Başka bir yere bakıyor gibi geldi bana🤔 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Sevilmeye mi ihtiyacı var acaba 🙂 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bana gönder tedavi ederim 1 4 Yorumla Catutigernos 1 yıl Psikolog musun 🤔 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Kedi köpeklerle büyüdüm. Yorumla Catutigernos 1 yıl ben de köpeklerle büyüdüm uzun sürede baktım köpeğin doğumuna bile şahit oldum 🤔 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Güzel Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Arkadaş dediğin kim? Ben bir şey görmüyorum da. 😉 1 5 Yorumla Catutigernos 1 yıl herkes de ondan taraf oluyor nedense 😒 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabii ki de öyle. 😀 Yorumla Catutigernos 1 yıl Sizler şımartıyorsunuz zaten bunu böyle 😒 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok iyi ediyoruz. Hak ediyor bunu. Bu arada ona iyi baktığın için sana da çok teşekkürler. Yorumla Catutigernos 1 yıl Ben bakmıyorum sahibi bakıyor 🤔 ama yine de teşekkürler :D Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Uyumlu olmuş 😂 1 4 Yorumla Catutigernos 1 yıl öyle deyip şımartmayın sonra gerçek sanıyor 😒 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Şımarsın nolcak😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl tepeme çıkıyor gerçek anlamda 🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Kediler yapar 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gerekmez bence
Beni de götür bir zahmet
Kendimi çiçek sanıyorm
Gerek yok bence 😂
Normal mi diyorsun kimlik bunalımında olabilir mi 🤔
Hayatı sorguluyor da olabilir🤔
Hayatı niye sorgulasin aşk acısı mi çekiyor acep 🤔
Bilemiyorum kafası başka yerlerde gibi🤔
Yooo kafası halıda gayet 🤔
Başka bir yere bakıyor gibi geldi bana🤔
Sevilmeye mi ihtiyacı var acaba 🙂
Bana gönder tedavi ederim
Psikolog musun 🤔
Kedi köpeklerle büyüdüm.
ben de köpeklerle büyüdüm uzun sürede baktım köpeğin doğumuna bile şahit oldum 🤔
Güzel
Arkadaş dediğin kim? Ben bir şey görmüyorum da. 😉
herkes de ondan taraf oluyor nedense 😒
Tabii ki de öyle. 😀
Sizler şımartıyorsunuz zaten bunu böyle 😒
Çok iyi ediyoruz. Hak ediyor bunu. Bu arada ona iyi baktığın için sana da çok teşekkürler.
Ben bakmıyorum sahibi bakıyor 🤔 ama yine de teşekkürler :D
Uyumlu olmuş 😂
öyle deyip şımartmayın sonra gerçek sanıyor 😒
Şımarsın nolcak😅
tepeme çıkıyor gerçek anlamda 🤣
Kediler yapar 😂😂