Erken teşhis çok önemli. İdrar yollarında tıkanma var. Ve psikolojilerini bozuyor. Bugün götürmesende yarın götür. Bu yaş erkeklerde urinerlerinde taslasma oluyor yami kısaca idrar zoru. Ben geven hafta cumartesiye götürdüm. İlk fark ettiğimde geç kaldım. Muayene oldu, mama değişikliği, şurup ve malt verdiler. Aynı zamanda antibiyotik. Benim iğne ile aldı antibiyotik çünkü veterinerimiz üst komsumuz her işten geldiğinde vurdu sana. Hatta eczane ürünü verdi annene sor hatta bilir pronil 5 gün icirdik. Mümkünse hapli antibiyotik yaptırma icmiyorlar. Şurup ve pronil zor veriliyor bu konuda sana destek sağlayabilirim
İnternete boğazım ağrıyor yazsan kanser olduğunu söyler sana zaten. Ciddiye alma internette yazanları. Vet baksın sen de içini rahat tut ciddi bir şey olsa başka yan etkiler de gösterirdi korkmana gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İdrar ne kadar yapıyor? İdrar yolu enfeksiyonu urenir rahatsızlığı olma ihtimali var.
Bugün yapamadı
Uriner sisteminde sıkıntı var zamanla tek bir damla birakicak ve kan yapicak. Veterinere götürme şansın var mı ?
Evet var ama bugün kapalı acile mi götürsem korktum
Erken teşhis çok önemli. İdrar yollarında tıkanma var. Ve psikolojilerini bozuyor. Bugün götürmesende yarın götür. Bu yaş erkeklerde urinerlerinde taslasma oluyor yami kısaca idrar zoru. Ben geven hafta cumartesiye götürdüm. İlk fark ettiğimde geç kaldım. Muayene oldu, mama değişikliği, şurup ve malt verdiler. Aynı zamanda antibiyotik. Benim iğne ile aldı antibiyotik çünkü veterinerimiz üst komsumuz her işten geldiğinde vurdu sana. Hatta eczane ürünü verdi annene sor hatta bilir pronil 5 gün icirdik. Mümkünse hapli antibiyotik yaptırma icmiyorlar. Şurup ve pronil zor veriliyor bu konuda sana destek sağlayabilirim
Purinol yanlış yazmisim
Kaşıntı olabılır
Cinsiyeti ne
Erkek
Genelde tuvalete gittikten sonra temizlik amaçlı yalıyorlar ama kısır demişsin ne zaman kısırlaştı
8 yıl önce
Benimkiler de yapıyor aynı hareketi korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama veterineri arayıp sor yine de bi yarın için rahatlasın
Evet öyle yapacağım hep yalıyo da bugün sürekli yaladı bi rahatsızlığı car gibi internete yazınca da kötü kötğ şeyler çıkıyo korktum
İnternete boğazım ağrıyor yazsan kanser olduğunu söyler sana zaten. Ciddiye alma internette yazanları. Vet baksın sen de içini rahat tut ciddi bir şey olsa başka yan etkiler de gösterirdi korkmana gerek yok
tamam teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah yoktur ben onsuz yapamam
Korkma korkma yat uyu rahatça veteriner gerekeni söyler sana
Veteriner gitsen?
Bugün başladı yarın hemen götüreceğim
Kediler için normal
İsteklidir
Kısır
Anladım günah ya kisirlastirmak
Şu an konu günah mı
Bilmem veteriner goturun