Beni kedisi kadar değerli görmesini beklemiyordum tabiiki, o onun yavrusu. Sadece en azından bana da biraz değer versin istemiştim. İlişkimiz çok tatlıydı aslında beni gerçekten sevdiğini de hissediyordum ama son zamanlarda bana karşı soğuk olmaya başladığını hissetmiştim. Ailevi problemlerinden bahsediyordu, ona destekleyici şeyler yazdım ve yanında olduğumu belirttim. Birbirimizin mentaline sahip çıkmamız gerektiğini söyledim. O da onun zaten bir mentalinin kalmadığını ve onu bu vakitten sonra tek UZECEK şeyin kedisinin başına bir şey gelmesi olduğunu söyledi, aptal ve enayi gibi hissettim o kadar destekleyici davrandıktan onu mutlu etmeye çalıştıktan sonra bunları duymak gerçekten kırdı sadece kedisi onu üzebilirmiş. Benim başıma bir şey gelse üzülmez misin? diye sordum. Cevap vermedi. Bazen gerçekten çok değersiz hissettiriyorsun dedim, ve ayrılmak istediğimi söyledim. Sen bilirsin dedi. Daha da kötü hissettim, benim için uğraşmamıştı bile. Bunu sadece taktik uygulamak için söylediğini biliyordum, birisi sizden ayrılmak istediğini söylediğinde eğer onu vazgeçirmeye çalışırsanız havalanmış bla bla.. ben ona hep destek çıkmaya çalışıyordum. Ama o bana bi gerçekten nasılsın diye bile sormuyordu, gece hava kararınca bile dışarda kalsam benim için endişelenmiyordu. Bunlar benim için önemli şeyler.
Erkek olan tarafın çabalaması gerektiğini düşünüyorum, en azından beni vazgeçirmeye çalışabilirdi. O kadar zaman o kadar vakit boşuna mıydı yani, bu kadar kolay mıydı. Böyle mi bitecek böyle mi bitti yani, geceleyin beni küs uyutmayan, aylar önce benim kendi şehrimde de kız arkadaşlarım oldu ama hiçbirini senin kadar sevmemiştim diyen adamın buna izin verdiğine inanamıyorum. Severek ayrıldım resmen ve çok kötü hissediyorum. İlişkide insanlar neden taktiklerle hareket ederler anlayamıyorum. Ayrılan kişi benim ama çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum, sizce haklı mıyım?
1 yılHerkesin yaşam biçimi farklı, o anlık sağlıklı düşünememiş veyahutta sana verdiği değeri sözleriyle değil yaşayışıyla hissettirdiğini düşündüğü için sen sorunca bu kız hissetmiyor mu ki böyle bir soru soruyor diye düşünüp sorgulamış olabilir..
Mental olarak sıkıntılı bir süreçte iken herşeyi geçip destek olman gerekirken bir de sen ayrılmak istiyorum diyorsun. Hiç bir şey umrumda değil demesine rağmen tepki ölçmeye mi çalışıyorsun?
Adam taktik yapmıyor, asıl sen manipüle etmeye kalkmışsın. Adamın hiçbişeyle uğraşası kalmamış. Tek isteği güvenli huzurlu bir liman bulmak ve ona huzur veren bir liman olmak..
Yanlış yapmışsın..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHissettiğin duygular tamamen geçerli. İlişkide karşılıklı değer ve destek önemlidir. Partnerinin kedisini senin önüne koyması ve seninle yeterince ilgilenmemesi, ilişkide dengesizlik yarattı. Ayrıca, senin ayrılmak istediğinde tepki vermemesi ve duygularını anlamaması, iletişim ve empati eksikliğine işaret ediyor. Eğer partnerin çaba göstermediyse ve duygularını ciddiye almadıysa, bu durum ilişkide bir sorun olduğunu gösterir. Ayrılmak zor olabilir ve kendini kötü hissetmen normaldir. Bu durumda kendine zaman tanımalı ve duygularınla başa çıkmak için destek aramalısın.
00 Yorumla
1 yılE senin de yaptığın bir taktik. Kediyle kendini bir niye tutuyorsun. Elbette senin de başına bir şey gelse üzülür. Bazı erkekler söyleyemez ben de söyleyemem kedimle ilgili her şeyi söylerim sevdiğim kadına seni seviyorum özledim sana bir şey olursa üzülürüm falan diyemem ben de. Bakalım ne yapacak diye ayrılalım demişsin sen de taktik yapmışsın. En başta hatayı kediyle kendini bir tutarak yapmışsın. Sağlık olsun. Karşı tarafın da elbette suçu var ancak kediyi araya katmadan sen kendini ifade edip keşke öyle ayrılsaydın
00 Yorumla
1 yılTatlım detayı sonuna kadar okumadım ama başlığı görünce şunu söylemek istiyorum hayata 1 kere geliyorsun aşk için sevgi için gidipte elin merhametsiz oğluna sevgi dilenme. Hayat güzel yaşamak güzel sağlığın yerindeyse aşık olacak dünya kadar insan var dışarda. Seni değersiz hissettireni ilk durakta indir devam ederek kendine kötülük yapma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
1 yılErkekler sevdiklerine taktik yapamıyorlar, hatta gurursuz davranıp yüzsüzleşiyorlar. Sen ben ayrıldım diyorsun ama kedim dışında kimse beni ilgilendirmiyor demek ayrılmak değil mi sence? İlla bitti diyen bitirmiş olmuyor. Biz kadınlar prenses gibi sevildiğimiz , sulandığımız yerde çiçek açarız. Gece yarısı sokakta olmanının sebebini merak ettim ama seni merak etmeyen, önemsemeyen bir adamı mı hakediyorsun sence? Bir de o mental olarak iyi değilim filan diye yolunu yapmış. Sen destekleyici de davransan bana ne lan senin mentalinden desen de sonuç değişmeyecekti.
42 Yorumla- 1 yıl
Soruya cevap yazmama gerek kalmadı. Aynen bence de böyle. Sevse böyle yapmaz. Taktik falan demiş soran kız ama hadi taktikse ve aslında seviyorsa bile böyle şey olmaz başlarım taktiğine.
- 1 yıl
Ahan da bu. Ahan da bu
1 yıl
Kedi Kedilerim her şeyden daha değerli.
52 Yorumla- 1 yıl
🥰🥰🥰
1 yılEvcil hayvan sahipleri, evdeki kedinin/köpeğin gördüğü ilgi ve sevgiyi anlayabilecek ve kıskanmayacak insanlarla birlikte olmalılar. Sevgili kişisi, olur da bir gün evcil hayvan sahibi kişiyi "ya kedin/köpeğin, ya ben" diye bir tercihe zorlarsa kedinin/köpeğin tercih edileceğini, kendisine kapının gösterileceğini bilmeli. Ayrılman, kedi sahibi bir erkek için hayırlı olmuş. Hemcinsim adına sevindim.
11 Yorumla- 1 yıl
ben demedim ki ona kedin mi ben mi diye. Ona böyle bir soru sormak zaten bencillik olur, kedisinin yeri ayrıdır benim yerim ayrıdır, yavrusuyla aynı değerde tutmasını da zaten beklemediğimi yazmıştım oraya iyi okuduysan eğer. Sadece onu bundan sonra tek üzecek şeyin kedisinin başına bir şey geleceği olması sinirimi bozdu. Ben neyim burada dış kapının dış mandalı mı, kedim ve senin başın bir şey gelirse üzülürüm deseydi nolurdu yani
1 yılBunu ona doğru dille ilet çocuk nerden bilsin sen öyle hissediyorsun evet değersiz hissetmek çok kötü ona söyle ve gözlemle eğer aynı devamsa doğru karar derim mesela işte atıyorum ahmet sen böyle davranınca ben kendimi değersiz hissediyorum ve hani geçecek bir şey değil bu davranışın bana böyle düşündürüyor vs.
00 Yorumla
1 yılBu hayatın baş rolü sensin insanları sende değerli kılan senin anlamlandırdığın kadardır bazı insanlar bu değeri taşıyamaz çünkü ailesinden bile bu değeri görmeyen insanlar var o yüzden doğru kalplere yatırım yap 💕
00 Yorumla
1 yılHayvanlar elbet kıymetli ama insanla kıyaslanmamalı ve fazla anlam yüklenmemeli bunu abartınca tatsız oluyor
30 YorumlaUzunca yaziyi okumadim ama bi iki goz gezdirdim ve bana yetti. Benim fikrim su kedi bahane bence seninle ayrilmak istemis soguk davranmış istedigi olmus.
10 Yorumla
1 yılDeğer görmediğin yerde durmaman çok hoş. Lütfen üzülmemeye çalış
10 Yorumla
1 yılZor zamanlardan geçtiği belli o kişinin ama sana karşıda fazla acımasız davranmış sen onun yanında olmana rağmen, ayrılmakla en iyisini yapmışsın eğer görmezden gelseydin ilişki daha da kötüye giderdi
00 Yorumla
1 yılHaklısın tabii ki de. Zaten fark ettin mi bilmiyorum ama neredeyse bütün ilişkilerde erkekler başta çok ilgili oluyor ondan sonra çekiliyorlar Çünkü aradıkları şey sadece eğlence heyecan.
01 Yorumla- 1 yıl
Birbirlerini seven insanlar dertleri olduğu zaman birbirlerine sokulurlar yani derdin olduğunda konuşmayacaksan neden sevgili oluyorsun ki zaten. Yalnız kalmak istiyordur o başka ama bunu sürekli sürekli yapan birisi kesinlikle sevmiyordur hatta seni aldatıyor bile olabilir aile falan bahanedir Çünkü bizzat aynısını yaşadım biliyorum.
1 yılDetayı okumadım, hiçbir insan kediler kadar değerli değil.
Ayrılman iyi olmuş, kendi gibi düşünen birini bulabilir böylece.10 Yorumla
1 yılKız manyakk kediden kıskanıcak kadar beyinler jelibon kıvamına gelmiş bakıyorum da ekkedkdlkd hayırlısı be cainım yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence haklısın, üzülüyorsun ama alışkanlıktan ötürü. ihtiyacın olan değeri görmezsen mutlu olamazsın. Ve insanlar asla değişmezler. Vicdansız hep vicdansız kalır. Merhametli hep merhametli kalır
00 Yorumla
1 yılbence sen çok haklısın. insan değer gördüğünü hissetmeli. hissedemiyorsan ayrılman doğru olmuş
00 Yorumla
1 yılBu adam bu isyanı görse , bütün barınaktaki kedileri alır
011 Yorumla- 1 yıl
Erkekler dünya ya kadınların o muhteşem ince düşüncelerini nasıl düşünürüz diye gelmişler haklısın
- 1 yıl
Duyar kasmak değil , realist olmaya çalışıyorum
Dünyanın etrafınızdan dönmediğini anlayın hayatınızı yaşayın basit hesaplar yapmayın hoş görülü olun olunki mutlu olun - 1 yıl
@Elleira armut ağacından düşer gibi atlamışsın hemen ,
Anlattığı ve yazdığı kadarını biliyorsun karşı taraf dinlendim mi
Gerçekten verilen emeğin sevginin karşılığını
Bir kedimidi?
Adamın Alevi sorunları var , hayattan tükenmişlik sendromuna girmiş bir psikolojiye halen ben ben demek nasıl bir anlayış kadının o durumda olan erkeğin psikolojisini anlamak yerine yine bir kıyasa girmiş
Adamda haliyle sağlıklı olmayan bir mantıkla cevap vermiş. Konu bu umarım anlamışsındır - 1 yıl
Erkekler neden ailevi sorunlarını bahane ediyor? Bizim sorunlarımız hiç yok mu? Bizim toz bembe mi hayatımız var sanıyorsunuz?
Biz derdimizi bi kenara bırakıp sevdiğimiz adamin derdine derman olmaya çalıştık hep.
Ha madem dertli, ailevi sorunları var, bunu kıza niye yansıtıyor niye kıza kendisini kötü hissettiriyor kızın suçu ne? Sevilmek istemesi suç mu?
Sevgiyi veremiyorsa settirsin gitsin.
Erkeklerin ailevi problem bahanelerinden usandık hep aynı bahaneler. - 1 yıl
@Elleira her bireyin sorunları olabilir bu erkek ya da kadın ,
Fark etmiyor..!
Konu karşındaki kişi sağlıklı düşünemediği durumda bile , kendi değerini anlamak adına kişinin uğraştığı sorunları bildiği halde kıyas yapmak çok mu doğru
Destek olacaksa egoist kimlikle değil daha samimi daha çözümcü olunmalı
Sende de bir erkek düşmanlığı var ..! - 1 yıl
Hayır kesinlikle bir erkek düşmanlığım yok! Erkekleri yeri geldiğinde savunduğum da oluyor ama senin yorumunda kim düşman belli oluyor
ALLAH aşkına kızın yazdığına bak
Kız kedisi gibi de değer görmek istemiyor sadece değer görmek, sevilmek istiyor. Ama adam susuyor
Bir kadın sadece kedisine değer verip seni boșlasa çeker kapıyı çıkarsın ama erkek yapınca
"Ya kızlar da dünya etrafında dönüyor sanıyor" abiii ne alakaaaaa 😃😃😃😃 Allah rızası için kriz geçiriyorum yazdıklarını okurken bu ne kadın düşmanlığı
Kadınlardan iğrendiğini bu kadar belli etmesen mi acaba?
Bak biz hayvanlardan her anlamda üstünüz tamam mı bunu anlayalım öncelikle.
Bir ilișki yürüteceksen adam gibi ilgiyi de sevgiyi de vereceksin
Yok öyle ailevi problem bahanesi
Herkesin derdi var bu hayatta kardeşim, herkesin canı burnunda, kimse kimsenin tribini çekmek zorunda değil!
Ha derdin mi var ilişki yürütemicek kafadaysan adam akıllı bitirirsin. Yok soğuk davranıp kızın hayatini ikcem yok öyle o da bir can. Kediye verdiği değerin yarısını bu kıza verseydi kız onun dertlerini hoş görürdü yanında olurdu severdi anlayışlı olurdu
Ee kiz sevdiğini hissetmediği yerde ne diye dursun?
Dertli bir sevgilim olsa ona zaman tanırım, onu anlamaya çalışırım, onun rahat hissedeceği şekilde davranırdım. Ama bana değer verdiğini söylemicek beni pok çuvalıymișim gibi hissettirecek, bir kedi kadar değerli olmadığımı hissettirecekse sever öyle erkeği affedersin.
Buna rağmen erkek düşmanıysam, evet erkek düşmanıy>m😃 - 1 yıl
@Elleira yazıyı başlarken kadın ya da erkek dedim birey fark etmiyor
Doğru okuya bak ,
Sinir küpünden yazdıklarımı okurken anlamıyorsun
Neden kadın düşmanlığım olsun ben konuya daha realist bakmaya çalıştım
Herkesin zaten derdi var bunuda yazdım , tekrarlıyo duruyorsun yazdıklarımı..!
Tamam kadınında sevgiye ihtiyacı var Buda doğru
Bende diyorumki evet
Sevgiye ihtiyacı olan bir kadın zaten durmasın sevilmediğini yerde ,
Adam diyor sağlıklı düşünemiyorum sorunlarım var diyor , kadın halen zorluyor beni seviyormusun değer veriyormusun konusu ,
Empati kur yahu
Karşılıklı değer bu şekilde ölçülüyorsa
Böyle sevgiyi zaten s…. ler
Taktik falan değil, ayrılmak istemiş. Belki başkasını bulmuştur. Boşta kalınca arar.
00 YorumlaSen haklısın iyi olmuş ayrıldığın daha fazla üzülmezsin o seni kaybetmiş zaten
00 Yorumla
1 yılSende adamın en bunaltıcı zamanında soruyu sormuşsun ben olsam bende öyle yapardım
00 Yorumla
1 yılYani Nasıl hissediyorsun öyle yaşa ya Bir gün umarım Pişman olmaz hak olduğunu düşünürüz
00 Yorumlaİliskideki detaylari sen biliyorsun, o yüzden karar senin 🖤
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 10,5b cevap paylaştı. valla kedilerim her şeyden önemli sevgilimden bile. isteyen daha öteye gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSonuna kadar haklisin. Sakın üzülme. O hayattan vazgecmis gibi davranıyor ama seksi bir kız ona samimi davranırsa hemen at gibi koşmaya başlar. Eminim sen de guzelsindir ama erkekler nankör.
00 Yorumla
1 yılKrediyi mi kıskandın adam sevmemiş kedi bahane
00 YorumlaEn dogrusunu yapmissin cunku kendine saygin var eger devam etseydin iyice degersiz hissedecektin
10 Yorumla
1 yılAmaaan yaa salla gitsin erkek mi yok kendinizi acindirmayin şöyle sonra bi tarafları kalkıyor malum cinslerin boş ver ablam yenisini bulursun takma kafaya
00 YorumlaBaska birini bulmustur kendi vicdanini rahatlatmak icinde senin ayrilman icin sana kotu muamele etmis. Magdur edebiyati erkeklerin vazgecilmez kiz tavlama sanatidur net...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTaktikler felan değil kullanmış olabilir sadece seni
00 Yorumla
1 yılsen bir kedi kadar degerli degilsin cocuk da bunu fark etmis olacak ki kediyi daha cok sevmis biraz ozdeger problemlerini as ki kediyile kendini bir tutma
01 Yorumla- 1 yıl
bana cevap ver.
Kendini düşünen narsist miş o. İyiki ayrılmışsınız.
20 YorumlaSen sizin iliskiniz hakkinda endiselenirken iliskiniz hakkinda sorular sorarken kediyi konuya bağlaması nedir ya...
00 YorumlaBu ne watpat kapanınca burada mı kitap yazmaya basladiniz ajsnajaja
14 Yorumla- 1 yıl
Ay evet ya. Ben okuyamadım sen okuyabildin mi peki?
- 1 yıl
@rekreasyonistt sevgilisinin kedisinin başına bir şey gelmiş hastalanmış benim başıma bir şey gelse üzülmez misin vs vs demiş erkekde cevap vermeyince kendini değersiz hissedip ayrılmış hava kararınca kız dışarda olduğunda da erkek çaba gosterip merak etmiyormus akıl hastası olmak lazım kediyle kendini bir tutacak kadar senorya olmamış maalesef shdjddn
- 1 yıl
Yahu neler var ya...
1 yılAferin kızlara kedi kadar değer vermeyin kediler daha az nankör
12 Yorumla- 1 yıl
ne alaka nankorlukle?
- 1 yıl
Kediler nankör değil ki.
Bişey soyliyimmi o sana doncek ama sen hiç yüz verme bundan sonra heryerden engelle seni unutamaz
10 YorumlaAyrıl tabi sen üzülüyorsun degmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLaflarına değil davranışlarına bak bazen Allah gösterir bu davranışlarını ve seni kurtarır
00 Yorumla
1 yılKedilere bayılırım 🥰🥰🥰
00 Yorumla
1 yılNe kadar nankör biriymiş çok iyi yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim kedimde değerlidir kusura bakma.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılköpeğim sevgilimden daha üstün
10 Yorumlahaklısın
10 Yorumlaİyi yaptın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTek şey soracağım yengeç burcu erkeği mi
00 Yorumlakedisi 🐱🐈 kadar 😊
şimdi mutlu musun?00 YorumlaÇok haklısın
00 YorumlaHee haklısın
00 YorumlaDeğilsin
00 Yorumla
1 yılHaklısın
00 Yorumla
1 yılbenim de erkek arkadaşım kedisi var benden değerli
00 Yorumla
1 yılHaklisin net.. kurtul
00 Yorumla
1 yılİyi yapmışın haklısın
00 Yorumla
1 yılHaksızsin
00 Yorumla
1 yılSende benim kedim. olirmuusn
00 YorumlaHaklısın.
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılhaklısın
00 Yorumla
1 yıl"Saçını bile nihalden çok seviyorsun"
00 Yorumla
1 yılİyi yapmissin uzulme
10 Yorumla
1 yılDeğilsin
10 Yorumla
1 yılOleyse ki haklısın
00 Yorumla
1 yılHaklısın
00 Yorumlaİyi yapmışsın