Twitterda bazı videolar gördüm kadını da erkeği de gerçekten goril gibi maymun gibi. Kadınları inanılmaz ucuz bayağı. Çiftleşme mevsimindeki hayvanlar gibiler.
https://x.com/9mm_smg/status/1799095141850116471
Twitterda bazı videolar gördüm kadını da erkeği de gerçekten goril gibi maymun gibi. Kadınları inanılmaz ucuz bayağı. Çiftleşme mevsimindeki hayvanlar gibiler.
https://x.com/9mm_smg/status/1799095141850116471
Merhaba , bu videolar yaşamını , normal toplum standartlarında sürdüren insanlar üzerinde ve normal toplum yaşam alanları içerisinde çekilmiş videolar değil. Sizde gayet iyi biliyorsunuz ki , sadece bir veya bir kaç topluma has değil. Bir kaç tane toplum haricinde bir çok toplumda bir çok millet içinde aykırı zihniyetlere, aykırı fantezilere ve insanlık dışı eylemlere varacak şekilde değişik durumların yaşanmasından maalesef keyif alan bunu eğlence olarak gören insanlar var ve sayılarıda oldukça var. İlk videoda bu tarz insanları görüyoruz ve markette meydana gelen çekim spontane değil , programlanmış bir çekim olduğu belli , programlanmış değildir derseniz eğer bu insanlar yine bu tarz insanlar ve bu insanların alkol başta olmakla birlikte madde kullanan insanlar olduğunu bilmenizi isterim yani iradeler yerinde değil. İkinci video bir festival alanı ve bunların festival anlayışları her türlü aykırılığın özgürce yapılabildiği zamanlar olarak değerlendiriliyor allta olan muhtemelen beyaz ve oradaki herkes uçmuş. Üçüncü videoda diğer insanlar kendi aleminde , ve sarışın görevli halinden oldukça memnun görünüyor. Bunun dışında zencilerin kendi toplumsal yaşamlarında bu tarz durumlar olmadığı gibi toplumsal ve ailesel değerlerine bağlıdırlar. Son 2. Madde 1. Beyazların nice insanlık dışı ve çoğu zaman zorbalıkla yaptıklarını görebilseydiniz eminim siyahi vatandaşlar hakkında bu şekilde düşünmezdiniz 2 madde insan kendi üzerindeki noksanlıkları ve kusurları görebilmeyi başarsaydı Eğer başkalarının olumsuzluklarını görmeye emin olun vaktimiz kalmazdı
Cevap
11Cevap
Bunun ırkla alakası yok.
Fazla güneşte kalınca hormonlar böyle oluyor hsjsksk
Nerden buluyisun bu videoları 🙈
Takip etmiyorum gerçekten. Anasayfamda paylaşılan twitlerin yorumlarına bırakıyorlar yorumlara bakarken ben de görüyorum. Yabancılar ne cevap vermişler bunlara diye tercüme ediyorum.
Afrika kıtası serttir
Afrika kıtası olup olmamasıyla alakası yok. Gerçekten vahşi bunlar.
Daha iyileri varken en pisleri bulmuşsun yav
Evet var oyleleri
genetik diyorum
Zevk veriyorlar aslında
Tam bi saçmalık
Yani sert mizaçları var
Irkcılık yapma mk
Ne ırkçılığı mk bizim ülkemizdeki kadınlara da böyle yapsalar ne yapacaksın? Ananı köşeye sıkıştırsa ne yapacaksın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?